Kendte 26. februar 2015

Rørende: Forældre får tatoveret kæmpe modermærke for at hylde datter

Læs historien og se billedet af forældrenes nye tatoveringer her
Af af
Læs historien og se billedet af forældrenes nye tatoveringer her
Læs historien og se billedet af forældrenes nye tatoveringer her
Foto: Privat- Jeg hulkede og hulkede ved tanken om, at min baby ville være mærket resten af sit liv.

Sådan siger den britiske mor Tanya Phillips om øjeblikket, hvor hun så sin nyfødte datter for første gang. For på den lille piges ene ben bredte et stort rødt modermærke sig.

- Som enhver anden mor ønskede jeg, at hun ikke skulle være anderledes end andre. Jeg ville have, at hun skulle være nøjagtig som alle andre sunde børn. Og selvom jeg vidste, at modermærket ikke er farligt, så vidste jeg, at det ville kunne få en enorm indflydelse på hendes liv, siger Tanya Philips til Mirror.

LÆS OGSÅ: Michelle mistede sin 19-årige søn: Her får hun sit livs overraskelse

Derfor valgte Tanya Philips og hendes mand Adam fra Grimsby i det nordøstlige England at gøre noget helt specielt for deres datter Honey-Rae, da hun var 18 måneder gammel.Forældrene Tanya og Adam har valgt at få en tatovering 'magen til' datterens modermærke (Foto: Privat)


De valgte nemlig begge at få en lignende tatovering på deres ben, fordi de ønsker, at Honey-Rae skal føle sig speciel - og "at hendes modermærke er noget, hun skal være stolt af og ikke flov over", som Tanya Philips fortæller til Mirror.

- Selvom hun i vores øjne er perfekt, så ved jeg, at andre mennesker vil pege og stirre på hende. De første par måneder af hendes liv sørgede jeg altid for, at hendes ben var dækket, når vi gik ud. Jeg kunne ikke klare fremmedes nysgerrige blikke eller hviskende kommentarer, siger Tanya Philips.

LÆS OGSÅ: Rørende: Her overrasker Madison alle med sit talent

Sidste sommer, da Honey-Rae var under et år gammel, oplevede Tanya Philips dét, hun havde frygtet allermest. Under en shoppetur med lille Honey-Rae begyndte et ældre ægtepar at stirre på Honey-Raes modermærke.

- Jeg blev så fortvivlet. Det var første gang, jeg havde taget hende med, uden at hendes ben var dækket til, og det bekræftede alle mine bekymringer og frygt. Folk er grusomme uden selv at være klar over det, siger Tanya Philips til Mirror.

Og det var netop denne episode, der fik forældrene til at gøre noget ekstra for deres datter.

- Vi havde tidligere talt om at få identiske tatoveringer, men efter den dag vidste vi, at vi måtte gøre noget.

LÆS OGSÅ: Mors rørende historie: Hvorfor dukkede der kun to op til børnefødselsdag?

Forældrene brugte derfor to-og-en-halv time hos tatovøren for at få lavet et par - næsten - identiske modermærker.

- Nu laver hun ikke andet end at røre ved vores tatoveringer hele tiden og griner. Jeg kunne ikke være mere lykkelig, siger Tanya Philips til Mirror og tilføjer:

- Nogle synes, det er mærkeligt og mener, at vi er gået for langt, men i vores øjne er det eneste, vi har gjort, at sikre, at Honey-Rae ikke føler sig anderledes.

Sponsoreret indhold