Kendte2. august 2022

Rørende detaljer fra Mascha Vangs bryllup: Hilsen til mormor

Da det nygifte par trådte ud fra Holckenhavn Slotskirke, fortalte Mascha Vang, at hun har en helt særlig plan med brudebuketten
Mascha
Brudebuketten, som Mascha Vang bærer får også en helt særlig betydning efter brylluppet.
 Foto: Jesper Sunesen

Tirsdag formiddag ringede kirkeklokkerne for Mascha Vang og Troels Krohn Dehli ved Holckenhavn Slotskirke, og her lød der naturligvis et stort og rungende "ja".

Glæden – og den spirende kærlighed – var da heller ikke til at tage fejl af, da parret, der nu kan kaldte sig for ægtefolk, trådte ud af kirken og talte med medierne.

Her kom der nemlig flere fine detaljer frem fra ceremonien, der blev afholdt i slotskirken, heriblandt at Troels har taget Maschas efternavn "Vang" til sig.

Navneændring og hyldest til mormor

Foruden navneændringen fortalte Mascha Vang da også til SE og HØRS udsendte, at der var en helt særlig hyldest og hilsen til hendes mormor, som desværre gik bort i 2019.

Hyldesten viste sig i forbindelse med Mascha Vangs brudebuket, som består af mormorens yndlingsblomster og som der hænger et blåt vedhæng på:

– Det er en halskæde, jeg fik af min mormor lige inden hun gik bort, så jeg havde "something old and something blue"- og så var hun også med, fortæller Mascha Vang til SE og HØR.

På Mascha Vangs brudebuket hang et blåt smykke, som hun havde fået af sin mormor, forinden hun gik bort. 
På Mascha Vangs brudebuket hang et blåt smykke, som hun havde fået af sin mormor, forinden hun gik bort.
 Foto: Jesper Sunesen

Har en plan med brudebuketten

Udover den fine og betydningsfulde detalje, der både er en rørende hyldest til hendes mormor, og som opfylder kravet om at bære noget gammelt og blåt, afslører influenceren da også, at hun har en helt særlig plan med brudebuketten efter brylluppet.

– Min mor får også buketten med hjem, som hun lægger på hendes gravsted, sagde hun.

Mascha Vang er da heller ikke den eneste, der har givet et nærtstående familiemedlem en hilsen fra sit bryllup.

I 2004 lavede kronprinsesse Mary nemlig en lignende gestus, da hendes brudebuket ligeledes blev lagt på hendes mors grav i Skotland, efter hun blev gift med kronprins Frederik.

Mascha gift: Fantastiske billeder

Sponsoreret indhold