Kendte29. april 2020

Rørende beskeder: Danske kendisser mindes bogkæde

Det er ikke mange dage siden, vi alle fik beskeden om, at boghandlerkæden Arnold Busck lukker alle sine 29 butikker og indgiver konkursbegæring – nu mindes flere danske stjerner boghandleren med rørende beskeder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190802-193931-3-1920x1280we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Det er ikke kun private og ukendte danskere, der kommer til at savne boghandlerkæden Arnold Busck, der har eksisteret siden 1896.

Flere kendte danskere er rørte over lukningen, der både betyder samarbejder, der afbrydes og farvel til topplaceringer på boghandlerens bestsellerliste.

- Likviditeten er sluppet op. Så kort kan det siges. Covid-19-nedlukningen har gjort det umuligt at holde virksomheden kørende.

- Vi har gjort alt, der står i vores magt for at virksomheden kunne køre videre, men det har desværre ikke været muligt, skrev virksomheden i pressemeddelelsen, der annoncerede lukningen.

Og det har altså fået flere danske kendisser og forfattere til at ty til det sociale medie Instagram for at udtrykke sorg og ærgrelse overfor, ikke mindst fremtidige salg, men også overfor bogkæden, som de kommer til at savne.

Sponsoreret indhold