Rød eller blå blok? Her er valget gået helt i kage

Foto: All Over Press

Foto: All Over Press

All Over Press

Meningsmålingerne står nervepirrende lige forud for morgendagens folketingsvalg. Også i den nordjyske by Gjøl er der tvivl om, om det bliver rød eller blå blok, der løber med statsministerposten.

Her har uddeleren Jeppe Nørgaard i den lokale Brugsforening fundet en alternativ måde at lodde den politiske stemning.

I stedet for den klassiske hindbærsnitte med hvid glasur og krymmel, har Jeppe Nørgaard valgt at farve dem med rød og blå glasur. Kagetrængende kunder kan så give deres besyv med, om hvem de synes bør vinde valget.

Brugsuddeler Jeppe Nørgaard kalder det selv for den eneste seriøse meningsmåling.

- Folk bliver irriterede og smækker røret på, når de bliver ringet op midt i aftensmaden og spurgt om valget. På Gjøl måler vi i kage, det er meget bedre, lyder det fra brugsuddeleren. 

Og interessen fra kunderne er stor omkring den alternative meningsmåling. Én kunde købte faktisk hele 4 blå hindbærsnitter, fordi han syntes, det var en skam, da rød blok var foran.

Og faktisk skiftede det foreløbige resultat netop, mens SE og HØR’s journalist snakkede i telefon med brugsuddeleren. En kunde kom ind og købte 2 røde snitter, og sendte dermed rød blok i føring. ”Spis rødt!”, lød den politiske opfordring fra kunden til SE og HØR.

Afstemningen løber videre indtil i morgen klokken 19.30, hvor den vil blive offentliggjort på brugsforeningens Facebook-side

Gjøl er en lille perle af en by lige ud til Limfjorden, og det er også her den famøse Gjøl-trold kommer fra. 

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close