Kendte4. oktober 2023

”Robinson”-deltager Majbrit Berthelsen fik kæmpe forskrækkelse: Har fået leverbetændelse

Livet har virkelig ikke været let for 50-årige Majbrit Berthelsen på det seneste. Hun finder dog stor omsorg og støtte hos eksmanden Jason Watt
Selvom hun ser fantastisk ud ved onsdagens gallapremiere, så har livet virkelig kastet nogle udfordringer efter Majbrit Berthelsen på det seneste 
Selvom hun ser fantastisk ud ved onsdagens gallapremiere, så har livet virkelig kastet nogle udfordringer efter Majbrit Berthelsen på det seneste
 Foto: Martin Høien

Majbrit Berthelsen har ikke meget overskud for tiden.

Alligevel er hun taget med veninden Janni Ree med til gallapremiere på ”Jersey Boys” i Tivolis Koncertsal.

Den tidligere ”Robinson Ekspeditionen”-deltager, der før har været gift med tidligere racerkører Jason Watt, er sygemeldt på anden måned med leverbetændelse, der tager hårdt på hende.

I det hele taget står hun på det røde løber onsdag aften, og fortæller til SE og HØR, at hele hendes liv det seneste stykke tid har været vendt på hovedet.

– Jeg var igennem den helt store tur. De troede, jeg havde fået kræft i bugspytkirtlen, så jeg var igennem den helt store kræftpakke med CT-scanning og MR-scanning, og hvad ved jeg. De finder så ud af, at det er fordi jeg har fået noget antibiotika af min læge mod bygkorn. Og det har min lever simpelthen ikke kunne tåle, fortæller hun.

Fyring oveni

Mens hun har svært ved at finde energi til særligt meget andet end at ligge på sofaen og vente på prøvesvar, frygte det værste og desuden døje med både væske i kroppen, hårtab, kvalme og en underlig smag af salt i munden, får Majbrit Berthelsen desuden en nedslående besked fra sit arbejde.

– Min chef kommer forbi, og han har så en fyreseddel med, forklarer hun til SE og HØR.

– Så det har været… Det har fandme været op ad bakke. Kender I det, når man lige kigger opad, og tænker: Stop! Giv mig lige et break!

https://imgix.seoghoer.dk/2023-10-04/_mho5020-1_0.jpg
For det meste ligger hun på sofaen uden synderlig energi, men i aften er Majbrit Berthelsen taget til musicalpremiere i Tivoli. Efter at have reageret helt forkert på antibiotika, har hun døjet med både kvalme, vægt- og hårtab samt væske i hele kroppen.
 Foto: Martin Høien

Jason passer på hende

Majbrit Berthelsen fortæller videre, at hun har fået forklaret af lægen, at det kan tage mellem tre og seks måneder at komme over sådan en omgang leverbetændelse. Og indtil kroppen har fundet harmonien igen.

På grund af sygdommen og alt det andet besvær, der har fyldt i hendes liv i øjeblikket, har der heller ikke været meget tid til at udforske datingmarkedet for Berthelsen, der blev skilt fra Jason Watt i starten af i år.

De var gift i 8,5 år.

Men selvom skilsmissen ikke ligger særlig langt tilbage, så er 53-årige Jason Watt og Majbrit Berthelsen meget tætte – særligt i det svære tider.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-10-04/20220628-mr-jason-002.jpg
- Det blev til 8,5 år med masser af skønne, skøre og sjove oplevelser, år jeg mest af alt vil kigge tilbage på med et smil, skrev Majbrit om hende og Jason Watts skilsmisse i starten af året.
 Foto: Mikael Rieck

Watt ringede nemlig til Majbrit tidligt i forløbet for at fortælle hende, at hvis hun var syg, så havde hun bare at komme derhjem igen, så han kunne passe på hende.

– Den, som jeg har brugt mest tid sammen med, det er faktisk Jason, min eksmand, siger hun med et grin, før hun tilføjer:

– Han har sgu været nervøs for mig, og virkelig taget sig af mig.

Sponsoreret indhold