Kendte12. juli 2020

Robert Irwin bidt af slange: Fuldstændig som far

Æblet falder bestemt ikke langt fra stammen, når det kommer til Iwrin-familien. Det beviser sønnen, Robert i en ny video, hvor han, som sin far, forsøger at redde en slange
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega558997_005.jpg

Dette ordsprog bruges ofte, men i lige netop dette tilfælde, så er det svært at komme udenom at sige, at æblet virkelig ikke falder langt fra stammen.

Det viser sønnen, Robert Irwin, 16, i en ny video på det sociale medie Instagram.

Her ses han forsøge at slippe en tæppepython fri. Men slangen er vist ikke helt med på, at Robert faktisk forsøger at gøre en god gerning.

For inden slangen slippes helt fri, så forsøger han, præcis som sin far, at fortælle lidt om slangen, mens han beundrer dens størrelse og udseende og vurderer, hvorvidt den er glad eller utilfreds.

Umiddelbart ser det ud til, at slangen er ganske tilfreds med situationen, lige indtil den vender sit aflange hoved mod den kun 16-årige Robert og uden at tøve bider ham i ansigtet.

Robert tager det dog ikke så tungt – fuldstændig som sin far der også har prøvet at blive hugget i på præcis samme måde, af den præcis samme type slange.

Du kan se både Robert og Steve blive bidt af slangen i videoen herunder:

Og som Steve Irwin fortæller i det gamle klip, så er der heller ingen ting at være bekymrede for. Slangen er bare aggressiv, men den har ingen gift i sig.

Måske det også er derfor, at Robert ikke har noget problem med at smile bagefter.

På billedet efter videoen er det også tydeligt at se ligheden mellem far og søn.

Videoen er kommet til i forbindelse med filmoptagelser til programmet ”Cricky! It’s the Irwins”, som på mange måder minder om det program, som faren, Steve selv lavede, da han levede.

Går i fars fodspor

Det er dog ikke kun den 16-årige Robert, der har valgt at leve livet efter sin fars hjerte.

Også søsteren, den 21-årige Bindi Irwin er en del af familieforetagendet og den zoologiske have i Australien, som Steve og Terri lavede for mere end 50 år siden.

Krokodillejægeren Steve Irwin døde på tragisk vis i 2006 under optagelser til en ny dokumentar, da en pilrokke stak ham mere end 100 gange på få sekunder.

Sponsoreret indhold