Kendte14. oktober 2023

Robert Hansen bryder tavsheden: Nu afsoner jeg

Den fallerede skuespiller Robert Hansen afslører, at han er gået i gang med at afsone sin dom for vold
Den fallerede skuespiller Robert Hansen afslører, at han er gået i gang med at afsone sin dom for vold.
Den fallerede skuespiller Robert Hansen afslører, at han er gået i gang med at afsone sin dom for vold.
 Foto: Birger Storm

I begyndelsen af august blev Robert Hansen dømt for vold begået mod sin ekskæreste Nynne Larsen.

Siden da har der ikke været meget lyd fallerede skuespiller. Nu har han dog delt et opslag på sin instagram-profil, hvor han kommenterer sagen.

Her skriver Robert Hansen, at han også er gået i gang med at afsone straffen.

– Da der bliver spekuleret rigtig meget i hvordan jeg skal afsone min dom, kommer her en opdatering. Jeg er gået i gang med afsoning af min dom – med fodlænke i mit hjem og med de regler der medfølger. Ser frem til at få det overstået og starte på en frisk, skriver Robert Hansen, der samtidigt understreger, at han ikke kommer til at sige mere om sagen på nuværende tidspunkt:

- Til alle journalister der kontakter mig, vil jeg gerne fortælle at jeg ikke kommer til at udtale mig, før jeg er færdig med det her forløb og håber dette bliver respekteret. Mit fokus er på at få det bedre og passe på de mennesker jeg har omkring mig. Ønsker jer alt det bedste derude.

Robert Hansen blev idømt fire måneder ubetinget fængsel for grov vold og vold mod ekskæresten Nynne Larsen.

"Kærlighed ved første hik"-skuespilleren ville gerne slippe for at komme ind og spjælde den på traditionel vis – og det lykkedes altså, afslører han nu.

Det er da også en mulighed at afsone med fodlænke, når dommen lyder på seks måneder eller under. Og det var altså tilfældet med Robert Hansen, der fik fire måneder ubetinget fængsel.

Sponsoreret indhold