Kendte12. juli 2023

Robert Hansen bryder tavsheden: - Jeg har overhovedet ingen kommentarer til jeres lort

Onsdag formiddag bekræftede politiet, at de havde været på besøg hjemme hos Robert Hansen – nu bryder skuespilleren for første gang tavsheden
43-årige Robert Hansen er nok en gang centrum i en ny mulig skandalesag. Nu har han for første gang kommet med en kommentar om politiets optræden på skuespillerens adresse tirsdag aften.
43-årige Robert Hansen er nok en gang centrum i en ny skandalesag. Nu har han for første gang kommet med en kommentar om politiets optræden på skuespillerens adresse tirsdag aften.
 Foto: Birger Storm

Der har været helt stille fra Robert Hansen, 43, siden det kom frem, at der tirsdag aften var politi på skuespillerens adresse.

SE og HØR har prøvet hele dagen på at få en kommentar fra Robert Hansen. Her er han dog ikke vendt tilbage, men nu udtaler han sig til Ekstra Bladet.

- Jeg har overhovedet ingen kommentarer til jeres lort, siger Robert Hansen til mediet.

Til Ekstra Bladet vil den tidligere så folkekære skuespiller ikke bekræfte, at der skulle have været politi på besøg. I stedet har han ingen kommentarer til noget som helst.

Imens der har været yderst stille fra Robert Hansen, har andre personer ikke været blege for at udtale sig om den tidligere ”Anja og Viktor”-stjerne.

For flere af naboerne og andre beboere i Robert Hansens har onsdag udtalt sig til SE og HØR.

Her har flere udtrykt, at de er bange. En er særligt bange for at gå ud, hvis hun ser Robert Hansen i opgangen.

Ifølge flere vidner var politiet på adressen fra 19.30 til 23.00.

Her skulle både Robert Hansens lejlighed og kælderrum være blevet ransaget.

Ifølge en nabo kom en tydeligt rystet kvinde ned til naboen tirsdag aften – kvinden havde haft et sammenstød med Robert Hansen og havde angiveligt mærker på kroppen.

Sponsoreret indhold