Kendte4. september 2023

Robbie Williams indrømmer: Sked i bukserne på scenen – var det på grund af dansk Nimb-hummer?

Den britiske popstjerne begik en stor fejl, da han under opførsel af et af sine største hits ”stolede på en lille prut”, som han siger
En dansk hummer fik for alvor skovlen under den britiske popstjerne Robbie Williams, da han lidt for hurtigt var tilbage på scenen efter en maveforgiftning i København
En dansk hummer fik for alvor skovlen under den britiske popstjerne Robbie Williams, da han lidt for hurtigt var tilbage på scenen efter en maveforgiftning i København
 Foto: Matteo WITT / APA / AFP

Dårlig mave er aldrig sjovt.

Men når man står på en sceneforhøjning foran tusinder af publikummer, så er det bare ekstra forfærdeligt.

– Det var frygteligt. Det føltes som døden. Jeg var endda nødt til at aflyse et show i Danmark på grund af det. Og jeg har stadig dårlig samvittighed, fortæller Robbie Williams, der nu på absolut kunstneriske og humoristisk vis ser tilbage på en over ti år gammel scenebommert.

Han står på scenen med kammersukkerne i Take That på Ajax Stadium i Amsterdam tilbage i 2011, og midt under åbningsnummeret ”Let Me Entertain You” vælger han at lukke en lille vind ud.

Eller det, som han selv tror, er en lille vind.

For dage forinden var popstjernen nødt til at trække stikket på en dansk koncert på grund af maveforgiftning.

Vrøvlet med maven havde tilsyneladende ramt ham efter indtagelse af en dansk grillet hummer med hummersalat og safran-aioli på det prestigefyldte Tivoli-spisested Nimb.

Selv delte Williams et billede af sig selv liggende i en seng med iltmaske på - måske for at aflive rygterne om, at det slet ikke var maven, den var gal med, men derimod uenigheder i det dengang netop genforenede drengeband.

– Jeg var ikke i nærheden af at være ovenpå igen, men jeg vovede mig på scenen. Jeg var i den prekære situation, at jeg forsøgte at ”stole på en prut”. Hvilket var uheldigt (…) Som du sikkert kan forestille dig, blev det dog ikke blot ved ”en prut”. Du har sikkert spørgsmål til min tegning af situationen her, men lad nu bare det ligge, skriver han.

I en artikel om Robbies og Take Thats aflysning i sin tid stod der, at popstjernen ”efter sigende er frisk igen og går sammen med de fire andre Take That-drenge på scenen i Amsterdam i aften.”

At han var helt frisk igen, var altså en lille - men afgørende - overdrivelse.

Robbie Williams har angiveligt helt styr på maven, når han er rundt i verden med sin ”XXV”-turné i øjeblikket. Han lagde eksempelvis vejen forbi den fynske Heartland Festival tilbage i juni.

Sponsoreret indhold