Kendte23. oktober 2022

Robbie Coltranes dødsårsag afsløret

Nu er dødsårsagen kommet, efter den 72-årig skuespiller Robbie Coltrane, der især er kendt for sin rolle som Hagrid”, gik bort
Robbie Coltrane blev 72, men hans dårlige helbred endte med at tage livet af ham. nbsp;
Robbie Coltrane blev 72, men hans dårlige helbred endte med at tage livet af ham.
 Foto: ASSOCIATED PRESS

“Harry Potter”-fans verden over var i stor sorg, da skuespilleren Robbie Coltrane, der spiller karakteren som den blive kæmpe Hagrid gik bort tidligere på måneden. Nu viser et dødscertifikat, at skuespilleren havde flere problemer med helbredet.

Det var ikke bare en ting, der gjorde, at skuespillerens hjerte stoppede med at slå, men mange. Han led blandt andet under organsvigt fra flere forskellige organer, står der på dødscertifikatet.

Det skriver mediet The Sun.

Mange problemer

Det har været fremme, at “Harry Potter”-stjernen i et stykke tid ikke havde haft det godt, da han blandt andet kæmpede med både overvægt og diabetes.

Selve dødsårsagen skulle være blodforgiftning, en infektion i de nedre luftveje samt hjerteproblemer.

Coltrane blev født Anthony Robert McMillan, men tog navnet Coltrane i 1970’erne som en hyldest til jazzlegenden John Coltrane. Den skotske skuespiller nåede at medvirke i mange forskellige film i løvet af sin karriere.

Det var nok mest rollen som den halv-magiske kæmpe Hagrid i J.K. Rowling-serien, han var bedst kendt som, men eller har han spillet Valentin Dmitrovich Zukovsky i James Bond-filmene “The World Is Not Enough” og “GoldenEye”.

Sponsoreret indhold