Kendte8. januar 2020

Rob Kardashian anklager eksen: Sniffer kokain og køber sprut for 4.000 kr. om dagen

Dramaet mellem eks'erne Rob Kardashian og Blac Chyna blusser atter op
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega306940_001.jpg
 (Foto: MEGA)

Atter er der lagt i kakkkelovnen til et gevaldigt drama mellem Rob Kardashian, 32, og eks'en Blac Chyna, 31.

Det amerikanske medie TMZ har nemlig fået indsigt i en række retsdokumenter, hvor det fremgår, at han søger om den primære forældremyndighed over deres fælles datter Dream på tre.

Og det er ikke milde anklager, Kardashian kommer med for at overbevise retten om, at Dream primært skal tilbringe tid med sin far - og ikke mor.

I retsdokumenterne hævder han, at moderen til hans barn er fuldstændig ude af kontrol, og hans anklager bakkes op af blandt andet søsteren Khloé Kardashian og en af Blac Chynas tidligere ansatte.

Rob Kardashian anklager blandt andet Blac Chyna for at feste vildt, mens datteren er hjemme. Rob hævder, at moderen til hans barn altid er beruset, og en tidligere ansat hævder, at Blac Chyna næsten dagligt bruger 4.000 kr. på alkohol, og at hun kan bunde en hel flaske Hennessy.

Og de vilde anklager stopper ikke her.

Ifølge TMZ anklager Rob Kardashian også sin eks for at sniffe kokain og for voldelig adfærd, blandt andet at hun kaster med knive og tændte stearinlys.

Af retsdokumenterne fremgår det, at Blac Chynas uhensigtmæssige adfærd er begyndt at smitte af på tre-årige Dream, der er begyndt at bande og twerke, samt at hun indtager sexpositioner, som hun siger, at hendes mor har lært hende.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/mega522163_037.jpg
 (Foto: MEGA)

Blac Chyna med datteren Dream. (Foto: MEGA)

Rob Kardashians anklager bakkes op af søsteren Khloé Kardashian. I retdokumenterene fortæller Khloé, der er mor til datteren True på knap to år, at Dream, når hun lige har været hos sin mor, er "mere i forsvarsposition" og er "tydeligt mere aggressiv", når hun leger med sine fætre og kusiner.

På baggrund af anklagerne vil Rob altså have den primære forældremyndighed over datteren Dream, ligesom han kræver, at der er en barnepige tilstede, når Blac Chyna besøger datteren. Før besøgene skal hun desuden lade sig teste for stoffer og alkohol i blodet.

Rob og Blac Chyna begyndte at date i jauar 2016 og fik sammen datteren Dream i november 2016. Parret gik fra hinanden senere samme år.

Sponsoreret indhold