”Riverdale”-stjerne overrasker: KJ Apa hælder modermælk i kaffen

Foto: MEGA

Det lader til, at faderskabet passer rigtig godt til den 24-årige ”Riverdale”-stjerne KJ Apa, der for kun en måned siden officielt kunne begynde at kalde sig selv for far, da sønnen Sasha Vai Keneti Apa kom til verden.

Siden er det dog ikke meget, som hverken han eller kæresten, den 27-årige model Clara Berry, har delt ud om livet som forældre.

Det ændrede skuespilleren på søndag, da han kunne dele en ganske speciel video med sine mere end 19 millioner følgere på det sociale medie Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

I videoen ses han nemlig tage sønnens sutteflaske, der er fyldt med kærestens modermælk, ryste den let og så hælde et godt skvæt i den brandvarme kaffe.

- Min hustru er en mælkemaskine, og jeg elsker det, skriver han kort til videoen, der allerede har fået mere end 3 millioner views.

Modellen kommenterede selv kort efter: ”Jeg er glad for at kunne fodre hele min familie”, mens flere andre ligeledes kommenterer, at de synes, det er skønt at se, og andre der mener, det vil give ham stærkere knogler.

Artiklen fortsætter under opslaget

Udover selve klippet, så har også teksten dertil fået flere til at spærre øjnene op. Hverken skuespilleren eller modellen, der begyndte at date sidste sommer, har på noget tidspunkt kommenteret, at de skulle være forlovede, eller have i tankerne at blive gift.

Kigger man nærmere på Apas hænder er der da heller ikke synet af nogen ring, hvorfor det altså ikke vides, hvorvidt de to rent faktisk er blevet gift, eller om det bare er en talemåde for parret.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close