”Riverdale”-stjerne Camila Mendes bekræfter: Vi er kærester

Tidligere på året blev den 26-årige ”Riverdale”-stjerne Camila Mendes spottet sammen med Hollywood-fotografen Grayson Vaughan.

Siden har rygterne spiret, om de to nu også var et par, eller om Camila stadig slikkede sårene, efter at hun og ”Rivedale”-medskuespilleren Charles Menton gik fra hinanden tilbage i december.

Men torsdag valgte den 26-årige Camila at bekræfte, at de to rent faktisk danner par. Det gjorde hun på sin Instagram-profil, da hun delte et billede af de to.

- Lang distance kærlighed, skrev hun til billedet, der viser de to kærligt kramme foran, hvad der nok sagtens kunne være et privat jet.

View this post on Instagram

that long distance kind of love

A post shared by camila mendes (@camimendes) on

Da hun lagde billedet ud, havde hun valgt også at tagge sin fyr – men det er senere blevet slettet.

Det betyder dog ikke, at hverken fans eller tidligere kollegaer er tvivl om, at det faktisk er fotografen, der er afbilledet sammen med hende.

Inden Camila og Grayson fandt hinanden, så dannede hun par med sin ”Riverdale”-kollega, den 29-årige Charles Menton i mere end et år. De to bekræftede første gang deres romance i oktober 2018, men i december gik de så endeligt fra hinanden, og kort tid efter fik Camila øjnene op for Grayson.

Hvor længe de to rent faktisk har datet er endnu uvist. Foto: MEGA

Hvor længe de to rent faktisk har været et par melder historien dog endnu intet om.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close