Kendte9. august 2023

Riley Keough afslører: Brugte rugemor

Sidste år blev Riley Keough, der er Elvis Presleys barnebarn, mor til en pige. Nu afslører hun, at hun og gemalen benyttede sig af en surrogatmor
Riley Keough blev mor til en pige i august 2022. 
Riley Keough blev mor til en pige i august 2022.
 Foto: Michael Tran/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Chokafsløring til Lisa Marie Presleys mindehøjtidelighed: Blev mormor kort før sin død

Det kom som noget af et chok, da 34-årige Riley Keough til sin mors mindehøjtidelighed afslørede, at hun i al hemmelighed var blevet mor til en pige.

I et stort interview med Vanity Fair afslører skuespilleren nu, hvordan hun formåede at holde familieforøgelsen væk fra pressens søgelys.

Keough afslører, at hun og ægtemanden Ben Smith-Petersen benyttede sig af en rugemor, og hun forklarer, at der ligger en helt speciel årsag bag den løsning.

Kendisbarnebarnet lider nemlig af borreliose, som under en graviditet kan give autoimmune komplikationer, og derfor valgte hun altså, at en anden kvinde skulle bære og føde hendes datter.

– Jeg kan godt bære et barn, men det føltes som det bedste valg med det, der foregik med mig fysisk med alle de autoimmune ting, forklarer hun det amerikanske medie.

Har valgt specielt navn

I samme åndedrag afslører Elvis Presleys barnebarn også, hvad den lille guldklump hedder – og det er naturligvis en hyldest til hendes famøse morfar.

Riley Keoughs datter hedder Tupelo Storm Smith-Petersen, og fornavnet er navnet på den by, som Elvis er født i.

Selv synes hun, at navnet var en underspillet hyldest til den legendariske musiker, men Tupelo blev virkelig eksponeret med Baz Luhrmans film om Elvis.

– Det er sjovt, for vi valgte navnet før Elvis-filmen. Og så var jeg sådan: "Åh nej". Men det er fint, fortæller hun om navnevalget.

Sponsoreret indhold