Kendte 2. juni

Rihanna slår Taylor Swift, Beyonce og Kim Kardashian på prestigefyldt liste

Ifølge Forbes er sangerinden den eneste kvindelige musiker, der er god for over en milliard dollar
Rihannas formue bliver vurderet til at være omkring 1,4 milliarder dollar. Det er i omegnen af 10 milliarder kroner.
Rihannas formue bliver vurderet til at være omkring 1,4 milliarder dollar. Det er i omegnen af 10 milliarder kroner.
Foto: Angela Weiss/AFP/Ritzau Scanpix

Forbes årlige liste over de rigeste ”self-made” kvinder i USA er landet og giver vanen tro et lille indblik i kendissernes ufattelige rigdom.

På listen optræder flere kendte navne inden for blandt andet musik, tv, film og kosmetik.

Hele syv kvindelige musikere har fundet vej til listen, som toppes af Diane Hendricks, der er blevet rig på byggebranchen som medstifter og direktør hos ABC Supply. Hun er god for intet mindre end 15 milliarder dollar.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Øverst af de mange musikere er Rihanna, der som eneste kvinde får anslået sin samlede værdi til over en milliard dollar.

Hendes formue bygger langt fra kun på indtægter fra musikken, men også fra hendes kosmetiklinje Fenty Beauty, samt lingerifirmaet Savage x Fenty.

Rihanna slår dermed kæmpestore navne som Tayler Swift og Beyoncé, der begge må tage til takke med titlerne som millionærer med formuer på henholdsvis 740 millioner dollar og 540 millioner dollar.

På listen er der foruden musikere også flere tv-personligheder, der i den grad må siges at være kendte ansigter samt godt ved muffen.

Det gælder blandt andet Kim Kardashian, der med sine 1,2 milliarder sniger sig ind på en 21. plads på listen – en plads under Rihanna.

Lidt længere nede er også halvsøster Kylie Jenner, der med sit salg af 51 procent af Kylie Cosmetics i 2020 kunne putte over en halv milliard i lommen. Hun anslås en formue på 680 millioner dollar.

En enkelt skuespiller har også formået at snige sig med på de rige kvinders liste.

Det er Reese Witherspoon, der for to år siden solgte det mediefirma, hun selv stiftede i 2016, for 900 millioner dollar.

Hun ejer stadig 18 procent af firmaet, og bliver beskrevet som den rigeste skuespillerinde i verden.

Sponsoreret indhold