Kendte11. april 2020

Rihanna raser: Hold så kæft med det album, jeg prøver at redde verden

Den 32-årige sangerinde langede ud efter sine utålmodige fans under en live på Instagram
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shutterstock_editorial_10489774uz.jpg
 Foto: MEGA

Sidst Rihanna udgav musik alene under eget navn, var i 2016 med albummet "Anti". Og nu begynder fans overalt i verden så småt at trippe på stolen efter det længe ventede "R9" - et album som hun faktisk længe har teaset lidt for.

Men fredag aften på sin Instagram Live blev utålmodige fans endnu en gang bedt om at sætte sig ned og trække vejret dybt.

- Hvis en af jer motherfuckers spørger om albummet endnu en gang... Jeg er i fuld gang med at redde verden - i modsætning til jeres præsident, lød det truende fra megastjernen.

Således slog hun altså godt og grundigt fast, at der ikke er grund til at forvente nyt fra hende, så længe coronapandemien tager det meste af hendes opmærksomhed.

Rihanna, der er verdens rigeste kvindelige musiker, sendte live på sine sociale medier kort tid efter at have annonceret, at hun nu går sammen med Twitter-CEO Jack Dorsey, for at donere i alt 4.2 millioner dollars til voldsofre efter coronaudbruddet.

Ifølge TMZ sender sangerinden gennem sin "Clara Lionel Foundation" og Dorsey pengene til L.A-borgmesterens Eric Garcettis fond, der støtter ofre for misbrug i hjemmet.

Det sker efter nedslående nyheder om, at gennemsnitlige 90 mennesker hver uge bliver sendt væk fra byens krisecentre på grund af manglende pladser midt i krisen.

Rihanna har i løbet af de sidste par år slået sig løs som decideret mode - og make up-mogul med sit eget brand "Fenty". Hvilket har fået fans af hendes musik til at sukke efter nyt i mange år nu.

Og den 32-årige popsild er ikke bleg for at drille sine forventningsfulde fans en del. I december postede hun et billede på Instagram med teksten:

"Mig, der lytter til R9, og nægter at udgive det."

Sidst vi fik en lille bid af Rihanna på vokal var i sidste måned, da hun leverede omkvæd på PARTYNEXTDOORs "Believe It".

Sponsoreret indhold