Kendte24. oktober 2022

Ridestjernen Cathrine Rasmussen sælger drømmebolig

Dressurrytteren Cathrine Rasmussen har sat stutteriet i Ebeltoft til salg for 70 millioner kr.
Dressurrytteren Cathrine Rasmussen er fra en af Norges rigeste familier og er god for flere milliarder kroner.
Dressurrytteren Cathrine Rasmussen tilhører en af Norges rigeste familier og er god for flere milliarder kroner. I 2013 deltog hun ved EM i Herning på hesten Fernandez.
 Foto: Henning Bagger/ Ritzau Scanpix Denmark

Der er langt mellem boliger, der koster 70 mio. kr.

Men i Ebeltoft har dressurrytteren Cathrine Rasmussen, 57, netop sat sit stutteri Kleppenhus til salg for den enorme sum.

Cathrine Rasmussen, som har læst psykologi og socialøkonomi, betalte for 25 år siden godt 2,2 mio. kr. for ejendommen, som siden er blevet omdannet til en 557 kvm. stråtækt luksusbolig med et tilhørende gæstehus på 273 kvm. Der er naturligvis ridehal, fire stalde med solarium, hestespa og lydanlæg. Det hele ligger midt i en overvældende natur og med udsigt til Stubbe Sø.

Norskfødte Cathrine Rasmussen, som har været på det norske landshold i dressurridning, tilhører en af Norges rigeste familier. Værdien af Rasmussen-familiens investeringer er ifølge den seneste opgørelse opgjort til mere end 3,3 mia. danske kroner. Formuen er skabt ved investeringer i blandt andet shipping og ejendomme.

For seks år siden købte Catherine Rasmussen en grund i fødebyen Kristiansand. Her har hun nu opført et nyt stutteri, som er lidt mindre end det, hun nu sælger i Ebeltoft.

Se Cathrine Rasmussens imponerende hestehjem her.

Sponsoreret indhold