Ricky Martin venter barn nummer 4

Ricky Martin.

Ricky Martin.

Foto: MEGA

Latino-sangeren Ricky Martin skal være far for fjerde gang.

Det skriver E!Online

Den 47-årige popstjerne annoncerede den glade nyhed, da han modtog en pris ved Human Rights Campaign National Dinner i Washington D.C. lørdag aften.

- Min familie er her. Jwan, jeg kan ikke se min mand, Jwan, men jeg elsker dig. Mine smukke tvillinger, Valentino og Matteo, er her også. Jeg elsker jer af hele mit hjerte. 

- I er min styrke. I inspirerer mig hver dag, og I motiverer mig til at blive ved med at lave, det jeg laver. I er fantastisk. Jeg elsker jer. 

- Lucia, min lille pige, der ikke er her i dag, fordi hun blev hjemme hos farmor, hun er også mit livs lys. 

- Og i øvrigt, bliver jeg nødt til at annoncere, at vi venter os igen. Jeg elsker store familier, jublede Ricky fra scenen i sin tale. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Ricky Martin med gemalen Jwan. (Foto: MEGA)

Det er ikke en gang et år siden, at Ricky Martin og Jwan Yosef kunne annoncere, at lille Lucia var kommet til verden.

Ricky Martin sprang offentligt ud som homoseksuel i 2010, og i 2015 fortalte crooneren, hvor meget han længtes efter at finde den helt store kærlighed.

- For at være ærlig så elsker jeg at være i et forhold. Jeg elsker at være forelsket, sagde han åbenhjertigt i et interview med mediet Pride Source.

I 2016 fandt han så sammen med kunstneren Jwan Yosef.

For to år siden afslørede Ricky så, at han og Jwan var blevet gift ved en lille, hemmelig ceremoni.

- Vi har udvekslet løfter, vi har svoret alt, og vi har underskrevet alle papirer, som vi skal underskrive, ægtepagt og det hele, lød det fra nygifte Martin.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close