Kendte24. januar 2022

Ricky Gervais vil være Oscar-vært helt gratis: Har kun ét krav

For første gang siden 2018 bliver Oscar-uddelingen krydret med en vært. Men hvem skal det være? Den britiske komiker træder gerne til.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I hele tre år har Oscar-showet stået uden en vært, men det bliver der lavet om på i år. Oscarakademiet har nemlig meddelt, at de i år har planer om, at det store show skal ledes af en vært, og den værtsrolle tager Ricky Gervais gerne på sig.

Han er efterhånden blevet noget af en værtslegende, efter den britiske komiker gang på gang har domineret prisuddelingen Golden Globe med sin kølige og glatte britiske humor, og nu er turen altså muligvis kommet til Oscar-uddelingen.

Den 60-årige komiker, der lige nu er aktuel i Netflix-serien "After Life", har tilbudt at træde til som årets vært, når der den 27. marts skal uddeles gyldne statuetter til det forgangne års bedste film, men det er med én helt særlig betingelse.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega579881_017.jpg
 Foto: MEGA

Hvis Oscarakademiet tør, så vil Ricky Gervais gerne være vært. Og så endda helt gratis. (Foto: MEGA)

Gervais kræver nemlig, at han skal have lov til at skrive sine egne jokes, og det tror han ikke selv på, at Oscarakademiet nogensinde ville give ham lov til.

- Det fantastiske ved the Globes var, at de sagde, at jeg kunne skrive mine egne jokes, sige hvad jeg ville og ikke øve mig, siger Gervais i forbindelse med sit besøg hos "The View" og fortsætter:

- Og den kombination er for god til at nogen komiker kan sige nej til det. Jeg tror ikke, at Oscaruddelingen nogensinde ville give mig den slags frihed. Og det er helt rimeligt! Jeg tror, de ville være tossede.

Men hvis han nu blev spurgt, og hvis han nu fik lov til at gøre, hvad han ville, hvad så?

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/wennphotosthree587480.jpg

Seth MacFarlane var vært for Oscaruddelingen i 2013. Her i selskab med Emma Stone, da de nominerede det år skulle præsenteres. (Foto: MEGA)

- Hvis de sagde det, så ville jeg helt klart gøre det. Jeg ville gøre det gratis, hvis de sagde, at jeg måtte gøre det.

Tidligere har stjerner som Billy Crystal, Chris Rock, Ellen DeGeneres, Hugh Jackman, Seth MacFarlane, Whoopi Goldberg og Jimmy Kimmel været vært til det store show.

Det er ikke mange dage siden, at der florerede rygter om, at Kim Kardashians seneste flamme, Pete Davidson, var kørt i stilling som årets Oscar-vært, men de rygter blev lynhurtigt manet til jorden igen.

Den 94. version af Oscaruddelingen forventes at finde sted den 27. marts.

Sponsoreret indhold