Kendte19. december 2023

Rick Astley fejrer jul i Danmark

Den britiske stjerne Rick Astley holder traditionel dansk jul med familien i år
Rick Astleyholder traditionel dnask jul i Danmark
Rick Astley og familien skal nyde de danske juletraditioner i år, når datteren Emilie er vært for familiens jul i Danmark.
 Foto: Vianney Le Caer/AP/Ritzau Scanpix

Danmark har en særlig plads hos “Never Gonna Give You Up"-stjernen Rick Astley, og i år går juleferien til vores lille land.

Sangeren er nemlig gift med den danske filmproducer Lene Bausager, som han har været sammen med siden 1989.

De to skal i år fejre jul hos datteren Emilie, der bor i Danmark.

- Vi skal fejre juleaften, det er sådan, man gør i Europa, siger Rick Astley i et interview med det britiske medie Independent.

Sangstjernens datter bor nemlig sammen med sin forlovede i Danmark, og i år er det dem, der inviterer på julemiddag.

Rick Astley afslører, at parret kommer til at være en uge i Danmark over julen, og Rick Astley er efterhånden blevet meget opmærksom på danskernes tradition for jul.

- Dansk jul er meget traditionel, og meget af det omhandler, hvad du skal spise og drikke, lyder det.

Selv afslører Rick Astley, at han sætter pris på en god flaske vin, og når julen nærmer sig begynder han da også selv at tænke på, hvad der skal drikkes på den store aften.

SE og HØR har tidligere talt med Rick Astley om danske juletraditioner, og her var der særligt en, der undrede den britiske sanger.

- Lene tvinger mig til at danse rundt om juletræet, mens jeg forsøger at synge med. Jeg forstår ikke helt pointen med det danseri, andet end det selvfølgelig er en tradition, sagde han til SE og HØR, efter han i 2008 havde optrådt i DR’s Juleshow.

Sponsoreret indhold