Kendte24. januar 2021

Remee fik medhold i retten: Vandt over ansat

Musiksmeden skal have omkring 700.000 kroner tilbage
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/remee_6.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Remee, 46, vandt forleden en stor sejr i byretten, da hans tidligere betroede rådgiver og personlige assistent, Christian Hoeck, blev dømt til at betale 700.000 kroner til musiksmeden. Remee havde meldt Hoeck til politiet for underslæb for tre millioner kroner.

I retten blev Hoeck dømt for uretmæssigt at have tilegnet sig halvanden million kroner fra Remee, men da en del af kravet nu er forældet, endte han med kun at skulle betale 700.000 kroner tilbage.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/remee_7.jpg
 (Foto: Søren Jul Lamberth)

– Min familie og mine venner har stået ved min side i alle de år, fortæller Remee – og det gælder naturligvis også hans forlovede, Mathilde Göhler, 28. (Foto: Søren Jul Lamberth)

I stedet for at betale Remees skat løbende, havde assistenten brugt pengene på kasinoer og klubber, hvilket betød, at den tidligere “X Factor”-dommer stod tilbage med en kæmpe gæld til skat og Basis Bank.

Endelig retfærdighed

Da Remee i 2013 meldte ham til politiet, blev anmeldelsen afvist, hvorefter Remee senere gik i gang med en civilretlig sag med krav om at få 1,5 millioner kroner tilbage.

Og selv om Christian Hoeck har anket afgørelsen til landsretten, er Remee tilfreds med byretsdommen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/hoeck.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Derfor ankes sagen
Christian Hoeck har besluttet sig for at anke sagen, fordi han mener, at dommen er urimelig.
– Vi har noteret os byrettens afgørelse, og vi har selvfølgelig anket den, fordi vi er uenige. I byretten bliver der fremsat nogle punkter, som de lægger vægt på. Det er en kompleks sag med enormt mange bilag og enormt mange mails frem og tilbage, og der er noget, vi ikke har haft med. Noget af det, jeg lægger vægt på, er, at vi har nogle mails, der ikke har indgået i den første sag, qua den var så kompleks. Derfor føler vi os rimelig trygge i den ankede sag, forklarer han til Berlingske. (Foto: Ritzau Scanpix)

– Jeg er glad for, at sagen er blevet meget, meget grundigt gennemgået af en dommer, der heldigvis tog de hundredevis af siders bilag alvorligt, siger Remee til SE og HØR.

I syv år har han håbet på retfærdighed, sideløbende med at han har knoklet for at tilbagebetale den gæld, han fik som følge af handlingerne.

– Det er den første lille flig af retfærdighed, og jeg er lykkelig for, at min familie og mine venner har stået ved min side i alle de år, fortæller Remee, der atter er landet på benene efter den barske tid.

– Vi skal behandle hinanden ordentligt, opfordrer han.

Sponsoreret indhold