Kendte23. april 2024 (opd. 23. april 2024)

Rebel Wilson afslører fest med kongelig: Serverede MDMA som "søde sager"

Skuespilleren afslører i sin nye bog en hemmelig invitation fra en britisk kongelig, der fik hende med til en orgie-fest - flygtede, da det gik helt amok
Rebel Wilson holder sig ikke tilbage i den nye bog, hvilket bestemt ikke har gjort hende populær blandt kolleger og andre kendte.
Rebel Wilson holder sig ikke tilbage i den nye bog, hvilket bestemt ikke har gjort hende populær blandt kolleger og andre kendte.
 Foto: Bg020/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Mistede sin mødom som 35-årig

I sin spritnye erindringsbog "Rebel Rising" løfter den australske skuespiller Rebel Wilson nu sløret for en opsigtsvækkende invitation fra en britisk kongelig, der angiveligt tog hende med til en fest, hvor der både blev serveret stoffer og blev gennemført et orgie.

Wilson, der er kendt fra filmen "Pitch Perfect", fortæller - uden at afsløre navnet - at en mandlig royal, der er et sted "mellem nummer femten og tyve" i arverækkefølgen til den britiske trone, inviterede hende til en middelalderlig fest med et orgie-tema i Californien for et årti siden.

Festen blev afholdt i en amerikansk tech-milliardærs hjem, hvor Wilson oplevede akrobater i sving, riddere i kamp på hesteryg og et svømmebassin fyldt med kvinder udklædt som havfruer.

Skuespillerinden, der dengang var jomfru, beskriver, hvordan hun forlod festen, da et orgie pludselig gik i gang.

Wilson, der i dag er 44 år, fortæller videre om, hvordan det ulovlige stof MDMA blev serveret på bakker "som var det søde sager". Det skete ifølge hende efter et imponerende fyrværkerishow.

Hendes kongelige vært deltog også i festligheder og smed undervejs en bemærkning om, at "flere piger" var nødvendige, men at det ikke handlede om en dansefest, men snarere om et orgie.

På et tidspunkt fik Rebel dog for meget, da hun fornemmede, at hendes tid som jomfru lynhurtigt kunne være slut, hvis hun ikke forsvandt. Og det gjorde hun så.

Den saftige historie kommer i kølvandet på Wilsons afsløringer om komikeren Sacha Baron Cohen, som hun i samme bog beskriver som en "stor idiot" og anklager for upassende opførsel under optagelserne til filmen "Grimsby" fra 2016.

Cohen har afvist beskyldningerne, men Wilson står fast.

Sponsoreret indhold