Kendte15. januar 2021

Rebel Wilson afslører: Blev kidnappet og truet med pistol

Da skuespillerinden var i Afrika, fik hun lidt mere end gode billeder og minder om safariture med hjem. Det blev i stedet en tur med en skrækkelig oplevelse, der kunne have endt grueligt galt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rebel_wilson_0.jpg
 Foto: MEGA

Den 40-årige ”Pitch Perfect”-skuespillerinde Rebel Wilson har ikke kun gode og dejlige rejse-minder i bagagen.

I forbindelse med optagelserne af programmet "STRAIGHTTALKING" med den tidligere britiske soldat Ant Middleton, fortæller hun nemlig, at hun i sin tid var taget til Afrika – en tur der udviklede sig til det rene skrækscenarie.

Skuespillerinden og hendes medrejsende blev nemlig kidnappet og holdt fanget natten over, da de besøgte Mozambique.

- Vi kørte i en stor lastbil til kvæg, da en gruppe mænd nærmede sig i en anden lastbil, og de havde masser af våben. De holdt ind ved siden af os med de her kæmpe pistoler og sagde; ”Yeah, I er nødt til at stige af lastbilen”, erindrer hun i interviewet.

- Så tog de os hen til et hus midt ude i ingenting. Jeg følte dog, at jeg klarede det godt under krisen, jeg var en form for teamleder.

Frygtede nogen ville blive taget

Rebel sørgede for, at hun og alle de andre, der var blevet taget, sad arm i arm hele tiden.

- Det gjorde jeg, fordi jeg frygtede for natten, tænk hvis de ville tage en af pigerne i løbet af natten eller lignende.

Det er første gang, skuespillerinden fortæller om den skrækkelige oplevelse, hvor der dog heldigvis ikke var nogen, der kom noget til.

- Heldigvis skete der ingen skade, og dagen efter kom de ind og sagde: ”Jeres lastbil er klar nu. I kan gå, gå, gå”, mindes hun og fortæller, at de herefter ikke stillede nogen spørgsmål, men sørgede for at komme væk med det samme.

Artiklen fortsætter under opslaget

De skyndte sig tilbage til lastbilen og krydsede grænsen et par timer senere.

I dag er hun dog ikke et sekund i tvivl om, hvorfor de bevæbnede mænd stoppede netop deres lastbil.

- Jeg tror, at de brugte os til at kunne smugle illegale ting i bunden af lastbilen.

Sponsoreret indhold