Kendte19. juni 2020

Rebel Wilson afslører: Blev betalt for at være stor

Den australske skuespillerinde Rebel Wilson har gengået et vanvittigt vægttab. Nu afslører Hollywood-stjernen, at hun tidligere er blevet betalt for at beholde sin store figur
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega528707_022.jpg
 (Foto: MEGA)

40-årige Rebel Wilson har i løbet af det seneste år gennemgået et imponerende vægttab, hvor hun har tabt hele 18 kilo.

Men nu afslører "Cats"-skuespillerinden at tiden som en væsentlig tungere kvinde ikke nødvendigvis var med hendes gode vilje.

Det tyder nemlig i den grad på, at Wilson blev presset. Hun blev nemlig ifølge hende selv ”betalt mange penge” for at bibeholde sin høje vægt:

Artiklen fortsætter under billedet ...

- Jeg havde et job, hvor jeg blev betalt mange penge for at være stor, forklarer Rebel Wilson angiveligt ifølge Hollywood Life.

Siden sin rolle i komediefilmen ”Pitch Perfect” fra 2012, hvor Wilson spillede Fat Amy, hvis person i den lægger sig op ad karakterens vægt, har udtrykket hængt fast ved Rebel Wilsons egen person.

Og det er altså et mærkat, som skuespillerinden nu har valgt at skille sig af med for i stedet at fokusere på en sundere livsstil.

Rebel Wilson har selv kaldt dette år for "endnu et i helbredets tegn", og alt tyder da også på, at hendes spisevaner og generelle sundhed tidligere har været på sit laveste. Det er nemlig ikke kun tallet på vægten, der har påvirket den populære skuespillerinde:

- Det er ikke, fordi jeg vil tabe mig og nå et bestemt tal (på vægten, red.). Det er mere end det, det handler om at tage hånd om det mentale, forklarer Rebel Wilson og afslører, at hun tidligere har kæmpet med overspisning.

Tidligere i karrieren sørgede Wilson således for at opretholde en forholdsvis høj vægt og forblive stor – alt sammen for at sikre sig filmroller.

I dag tænker skuespillerinden imidlertid en anelse anderledes om sin karriere. Hun er nemlig ikke længere nervøs for, om det overhovedet vil lykkes hende at få roller, selv om badevægten afslører en næsten 20 kilo lettere Rebel Wilson.

Sponsoreret indhold