Kendte22. februar 2019

Rebecca Laudrup har sendt bryllupsinvitationer ud

I starten af april skal Michael og Siw Laudrups datter giftes ved et storslået bryllup på Fyn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-31206.jpg
 Foto: Aller Media

6. april bliver der kæmpe fest på Holckenhavn Slot på Fyn.

Fodbolddatteren Rebecca Laudrup, der er datter af Michael og Siw Laudrup skal nemlig giftes med kæresten Frederik, som hun har været sammen med i flere år.

På Instagram viser Rebecca Laudrup de flotte invitationer, der netop er blevet sendt ud til gæsterne, frem.

- Hvis du ikke begynder at glæde dig til foråret når du kigger på dem her, så skal vi lige ha’ os en snak, skriver Rebecca til billede på sin Instagram.

Også på sin blog har Rebecca skrevet om de smukke invitationer.

- De får mig i hvert fald til at drømme om det perfekte forår med frisk, klar luft, blå himmel, kulde på kinderne, blomster der springer ud, lyset, der varer lidt længere og masser af smil. Og ja, det kan jo godt være at den 6. april 2019 så indebærer sne eller regn, gråt vejr og mørke. Men så er det godt, at alt andet den dag skal få folk til at huske, at det trods alt er forår i kalenderen, skriver Rebecca på bloggen.

Det er mere end et år siden, at Rebecca Laudrups kæreste Frederik faldt på knæ og friede til hende. Det skete under en ferie i Vietnam, og Rebecca delte efterfølgende billeder af ringen på de sociale medier.

- Godt nytår herfra Ho Chi Minh City. Mens alle andre forbereder sig på at hoppe ned fra stolene, valgte Frederik her i formiddags at hoppe ned på knæ! Min nytårshat blev så lige til en ja-hat! Vi bobler af kærlighed og lykke - og der skal drikkes ekstra meget champagne i aften, skrev Rebecca til billedet, hvor hun afslørede den glade nyhed.

Rebecca Laudrup har de seneste år boet både i Hong Kong og i London, men er nu tilbage på dansk grund.

Samtidig med, at hun skal giftes i april, kan hun også glæde sig over en anden ting. Hun vender nemlig tilbage til sit gamle job på modemagasinet ELLE.

Sponsoreret indhold