Kendte10. april 2024

Realitystjernen Lala Kent afslører kønnet på babyen

Det bliver en...
Lala Kent arrives at the season 11 premiere of "Vanderpump Rules, " Wednesday, Jan. 17, 2024, at The Hollywood Palladium in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Lala Kent skal være mor til endnu en lille pige.
 Foto: Jordan Strauss/AP/Ritzau Scanpix

Det er efterhånden over en måned siden, at realitystjernen Lala Kent afslørede, at hun skal have endnu et barn - og nu afslører hun så også kønnet på den kommende lille ny.

Forleden delte "Vanderpump Rules"-kendissen nemlig en video, hvor hun poppede en ballon fyldt med konfetti i en farve, der siger en del om kønnet.

Det skriver Page Six.

Ifølge det amerikanske medie var konfettien nemlig lyserød, hvilket betyder, at Lala Kent venter sig en lille pige.

- Skud ud til alle døtrene derude. Jeg skal have to, siger realitystjernen i videoen og hentyder til, at hun i forvejen har datteren Ocean på tre år.

Ocean deler hun med sin tidligere forlovede Randall Emmett, men de to har ikke ligefrem verdens bedste forhold den dag i dag.

De gik nemlig fra hinanden i et voldsomt brud, hvor Lala Kent beskyldte den 27 år ældre filmproducer for at have været hende utro og voldelig.

Denne gang behøver Lala Kent dog ikke at spekulere på forholdet til faderen til sit kommende barn.

Denne gang er hun nemlig blevet gravid ved hjælp fra en sæddonor, fortalte hun tilbage i marts.

- Jeg gider ikke flere babydaddy'er. Det kommer ikke til at ske. Jeg kommer ikke til at skifte mening, sagde hun i tv-programmet, der gjorde hende kendt, "Vanderpump Rules".

Sponsoreret indhold