Kendte21. marts 2023

Realitystjernen Jenelle Evans får sønnen tilbage efter 13 år

"Teen Mom"-kendissen mistede forældremyndigheden over sin søn, da han var blot et år gammel
Jenelle Evans har efter 13 år fået forældremyndigheden over sin søn tilbage.
Jenelle Evans har efter 13 år fået forældremyndigheden over sin søn tilbage.
 Foto: MEGA

"Det er officielt!"

Sådan lyder det fra "Teen Mom"-stjernen Jenelle Evans i en følelsesladet video på TikTok, hvor hun grædende deler en glædelig nyhed.

Hun har nemlig efter 13 år endelig fået forældremyndigheden tilbage over sin ældste søn, Jace.

31-årige Jenelle Evans blev berømt gennem tv-programmet "Teen Mom", hvor man både har kunnet se hende kæmpe med alkohol-, stof- og temperamentsproblemer.

Hun har ligeledes været i problemer med lovens lange arm flere gange og mistede forældremyndigheden over sønnen, da han var blot et år gammel tilbage i 2010.

Realitystjernen var dengang selv kun 18 år gammel, og det var hendes mor, Barbara Evans, der overtog forældremyndigheden over den i dag 13 år gamle Jace.

Men nu har Jenelle Evans altså fået så meget styr på sit liv, at retten har vurderet, at hun igen er egnet til at passe på sønnen.

- Tak til alle, der har støttet mig, siger "Teen Mom"-kendissen i sin TikTok-video.

- Ord kan ikke beskrive, hvor glad jeg er lige nu. Vores familie er komplet nu, fortsætter hun, før hun takker sin mor for at overgive forældremyndigheden.

Jenelle Evans og moderen, Barbara Evans, har ellers haft et yderst tumultarisk forhold, og man har i tv-programmet gentagne gange set dem skændes voldsomt med hinanden.

Til US Weekly fortæller Jenelle Evans da også, at hun håber, at hendes forhold til moderen bliver bedre, nu hvor hun officielt har fået sin søn tilbage.

- Min mor og jeg besluttede sammen at give mig forældremyndigheden tilbage, fordi vi gerne vil genopbygge vores forhold som mor og datter, siger hun til mediet.

Jenella Evans deler sønnen Jace med Andrew Lewis, som dog ikke har været involveret i sønnens liv siden fødslen af ham.

Realitystjernen har også to andre sønner på henholdsvis seks og otte år.

Otteårige Kaiser deler hun med ekskæresten Nathan Griffith, mens hun deler seksårige Ensley med sin mand, David Eason.

Sponsoreret indhold