Kendte25. november 2022

Realitystjerne Kyle Dickard fra "Below Deck" anholdt

“Below Deck”-stjernen Kyle Dickard blev opdaget i at storme en fodboldbane, slå sikkerhedsvagter og skulle efter sigende have forsøgt at bestikke politiet
Kyle Dickard har rodet sig ud i problemer under en fodboldkamp. 
Kyle Dickard har rodet sig ud i problemer under en fodboldkamp.
 Foto: Twitter

Der findes mange sæsoner af det populære realityprogram “Below Deck”, og som om, der ikke er nok drama og problemer, når de er ude på vandet, så er de åbenbart slet ikke til at styre, når de så går på land.

Det gælder også “Below Deck Adventure”-stjernen Kyle Dickard, der er blevet anholdt for at være lige lidt for begejstret til en fodboldkamp.

TMZ skriver, at han endte bag tremmer, da han løb ind på banen ved et propfyldt stadion, angiveligt skulle have slået en sikkerhedsvagt og efterfølgende have prøvet at købe sig ud af sine problemer.

Ifølge politirapporten, som mediet har fået fat i, løb Kyle ud fra pladserne i DRV PNK Stadium i Fort Lauderdale, spurtede forbi sikkerhedsvagterne og betjente, der så måtte jagtede ham på plænen.

Det var ikke noget, som huede betjentene, men til gengæld var publikum med Kyle. Nogle begyndte endda at smide deres øl efter betjentene og sikkerhedsvagterne, mens de tog ham ud fra banen.

Nogle andre fans skulle sågar være gået i Kyles fodspor og var selv løbet ud på banen.

Men skulle ikke blive bedre, da han flere gange prøvede at tilbyde 300 dollars (ca. 2.100 kroner) til bestemteste, hvis de gav slip og lod ham gå.

Han blev sigtet for opildnede adfærd, at modsætte sig anholdelse og bestikkelse af en offentligt ansat.

Det er måske ikke den største overraskelse for dem, der har fulgt med i programmet. For også der er Kyle en smule problematisk.

Det ender med, at han allerede efter tredje episode bliver fyret af sin kaptajn efter beskyldninger om at skabe et “fjendtligt arbejdsmiljø” ved at chikanere andre medarbejdere.

Du kan se et af Kyles optrin i videoen nedenfor:

Sponsoreret indhold