Realitystjerne Katie Price forsøgt kidnappet

(Foto: MEGA)

Realitystjernen Katie Price, 41, har i den grad taget sine forholdsregler, siden hun tilbage i efteråret blev forsøgt kidnappet.

Det er det femte kidnapningsforsøg, som Katie Price, hvis borgerlige navn er intet mindre end Katrina Amy Alexandria Alexis Infield, er blevet udsat for.

Og siden hændelsen har hun lavet en gevaldig sikkerhedsopgradering af sit hjem.

Det fortæller hun ifølge flere medier – blandt andre The Sun og Daily Mail.

Stjernen deltog i kendis-programmet ”SAS: Who Dares Wins”, hvor fire tidligere specialstyrke-soldater tester deltagerne i både fysisk og psykisk styrke.

I den forbindelse løftede Katie Price således sløret for, at hun i efteråret, få dage før optagelserne til programmet, var blevet forsøgt kidnappet.

Under optagelserne blev Katie Price udfordret af den britiske soldat Ant Middleton, som er frontløber på programmet, og spurgt til, hvilke ting hun har været igennem i livet, og hvorfor hun mener, hun vil være i stand til at klare de voldsomme udfordringer, hun ville komme gennem i løbet af programmet.

- Jeg ved ikke engang, hvor jeg skal begynde, fortæller Katie Price til den britiske soldat.

- Min femte trussel om kidnapning skete for to uger siden. Og min mor fik at vide, at hun var alvorligt syg sidste år, fortæller hun videre og kommer med flere eksempler på udfordringer i livet, hvor hendes hest døde i hende arme, og hendes hund blev kørt ned.

Katie Price fortæller desuden om, hvordan hun på en tur til Sydafrika med sine børn, blev truet med en pistol. En historie, som den storbarmede tv-personlighed fortæller uden at vise synderligt med følelser ifølge to af soldaterne fra programmet:

- Det er den eneste måde, jeg kan håndetere det på, forklarer hun til sit forsvar.

- Jeg er nødt til at være den stærke. Hvad kan jeg gøre? Da jeg fik at vide, at min søn var blind – hvad skulle jeg gøre? Sætte mig over i hjørnet og græde? Det kan man ikke, fortæller Price.

- Man er nødt til at komme videre med sit liv. Man er nødt til at bearbejde det.

Siden kidnapningsforsøget tilbage i efteråret, har Katie Price rådført sig med eksperter og øget sin og familiens sikkerhed.

Se klippet med Katie Price i ”SAS: Who Dares Wins” nedenfor.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close