Kendte26. august 2023

Realityparret Kim Zolciak og Kroy Biermann skifter mening: Nu vil de skilles alligevel

Først skulle de skilles, så trak de i land, men nu skal realitykendissen og den tidligere NFL-stjerne efter voldsom mudderkastning skilles alligevel
Kim Zolciak og Kroy Biermann skal nu skilles alligevel.
Kim Zolciak og Kroy Biermann skal nu skilles alligevel.
  Foto: Ralph Notaro / MEGA

Kærlighed kan være svært at navigere rundt i.

Det er det i hvert fald for realityparret Kim Zolciak og Kroy Biermann, som tilsyneladende ikke rigtigt kan finde ud af, om de vil forblive gift eller ej.

I hvert fald anmodede den tidligere NFL-stjerne om at blive skilt fra "The Real Housewives of Atlanta"-kendissen i tilbage i maj for blot at skifte mening få måneder senere, men nu har han atter engang anmodet om en skilsmisse.

Det skriver både TMZ og Page Six.

Ifølge de amerikanske medier skriver 37-årige Kroy Biermann i retsdokumenterne, at det er "uforenlige forskelle", der er skyld i bruddet med den otte år ældre Kim Zolciak.

Det tidligere par har fire børn sammen i alderen fra 9-11 år, og dem vil den tidligere NFL-stjerne nu gerne have den fulde forældremyndighed over, står der også i dokumenterne.

Kroy Biermann forlanger også, at Kim Zolciak fremover skal betale ham både børne- og ægtefællebidrag hver eneste måned.

Da Kroy Biermann anmodede om skilsmisse for første gang tilbage i maj efter 11 års ægteskab, blev bruddet hurtigt meget, meget grimt.

Han beskyldte for eksempel Kim Zolciak for at være ludoman og for at have spillet deres penge op.

Den tidligere amerikanske fodboldspiller anmodede i samme ombæring retten om at beordre Kim Zolciak til en psykologisk evaluering for at slå fast, om hun lider af depression, narcissistisk personlighedsforstyrrelse og/eller bipolar lidelse.

I retsdokumenterne dengang stod der videre, at Kroy Biermann frygtede for sine børns sikkerhed, da Kim Zolciak - ifølge ham - har udvist voldelige tendenser mod ham og er ligeglad med børnene.

Kim Zolciak afviste beskyldninger og påstod omvendt, at det er hende, som har været gennem årelang fysisk og psykisk misbrug fra Kroy Biermann.

Ifølge tv-personligheden forsøger Kroy Biermann at "sprede løgne for at portrættere hende som en dårlig mor", ligesom hun i maj bad retten om at få ham testet for stoffer.

Ingen af parterne har udtalt sig om den nye anmodning om skilsmisse.

Sponsoreret indhold