Kendte12. juni 2020

"Real Housewives"-stjerne Tinsley Mortimer siger farvel

Efter at have været en del af frue-holdet i fire sæsoner, har Tinsley Mortimer nu sagt farvel til "Real Housweives of New York City"
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Real Housewives"-fans skal nu vinke farvel til socialite Tinsley Mortimer, der har meddelt sit farvel til den populære realityserie.

Tinsley Mortimer har medvirket i fire sæsoner af "Real Housewives of New York City", hvor hun har gjort gaderne usikre i byen, der aldrig sover, sammen med Luann de Lesseps, Ramona Singer, Sonja Morgen, Bethenny Frankel og Dorinda Medley.

Seriens sidste episode med Tinsley har netop haft premiere, og her får seerne fornøjelsen af at opleve, hvordan Tinsley langt om længe flytter til Chicago for at gifte sig med sin kæreste Scott Kluth.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/929344.jpg
 Foto: MEGA

Tinsley Mortimer med "Housewives"-kollegaerne Dorinda Medley (th.) og Sonja Morgan (tv.). (Foto: MEGA)

- Tak af hele mit hjerte til alle mine fans og venner, der har støttet mig og er glade for min eventyrlige slutning, skriver Tinsley på Instagram.

- Uden #RHONY ville jeg aldrig have mødt min prins på den hvide hest, Scott. At være en housewive var så sjov en oplevelse.

Tinsleys forhold til forretningsmanden Scott Kluth har i allerhøjeste grad haft sine op- og nedture, men nu lader det altså til, at parret har fundet melodien i Chicago.

Kun Luan de Lesseps og Ramona Singer er tilbage som seriens originale medvirkende.

"Real Housewives of New York City" kører på 12. sæson og kan ses på hayu.

Sponsoreret indhold