Kendte5. august 2023

"Real Housewives of Beverly Hills"-stjernen Erika Jayne afviser rygter

Tv-kendissen nægter at have brugt fedmemedicin, men påstår i stedet, at det er overgangsalderen, der er årsag til hendes vægttab
Erika Jayne benægter at have brugt slankemedicin til at tabe sig.
Erika Jayne benægter at have brugt slankemedicin til at tabe sig.
 Foto: Ritzau Scanpix/Screenshot

Der har længe været rygter om, at "Real Housewives of Beverly Hills"-stjerne har tabt sig ved brugen af fedmemedicinen Ozempic.

Men det passer ikke. I hvert fald ikke hvis man spørger hovedpersonen selv.

Hun deltog nemlig tirsdag i talkshowet "Watch What Happens Live" med tv-værten Andy Cohen, og her benægtede hun alle beskyldningerne.

Det skriver Page Six.

Ifølge det amerikanske medie påstår 52-årige Erika Jayne i programmet, at det er overgangsalderen, der er årsag til hendes bemærkelsesværdige vægttab.

- Ja, jeg har tabt mig, og det er sket på grund af hormoner, sagde hun, hvortil Andy Cohen spurgte, om hun var sikker på, at hun ikke havde snuppet sig en omgang fedmemedicin.

- Jeg gik gennem overgangsalderen, afviste hun, hvorefter medgæsten Jackie Hoffman såede tvivl om dette.

- Jeg tvivler på, at nogle taber sig af at komme i overgangsalderen, lød det fra Jackie Hoffman, hvilket blot fik Erika Jayne til at fastholde sin påstand.

sociale medier er der delte meninger om Erika Jaynes forklaring om sit vægttab.

For eksempel skriver en følgende: "Jeg er skideligeglad med, om Erika Jayne tager Ozempic eller ej. Hun ser fænomenal ud.

Erika Jayne arrives at the Billboard Music Awards at the MGM Grand Garden Arena on Sunday, May 20, 2018, in Las Vegas. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Sådan så Erika Jayne ud i 2018.
 Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

- Siden hvornår taber man sig af at komme i overgangsalderen? Tag dig sammen, lyder det fra en anden, mens en tredje påstår at have haft samme oplevelse som realitystjernen.

- Jeg tabte mig faktisk, da jeg var i overgangsalderen. Jeg tabte mig seks kilo, skriver hun.

Sponsoreret indhold