Kendte21. december 2023

Rasmus Tantholdt og Natasja Crone afslører: Nu er de blevet gift

- Min Natasja KONE, skriver Rasmus Tantholdt på et Instagram-opslag, hvor han afslører, at de har sagt "ja" til hinanden
Rasmus Tantholdt og Natasja Crone fortalte på Smukfest, at de skulle giftes, men at de ikke vidste hvornår eller hvordan. Nu er det sket.
Rasmus Tantholdt og Natasja Crone fortalte på Smukfest, at de skulle giftes, men at de ikke vidste hvornår eller hvordan. Nu er det sket.
 Foto: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Natasja Crone forlovet på sin fødselsdag: Græd af lykke

Danmarks powerpar er blevet gift.

Det afslører Rasmus Tantholdt, 50 på et Instagram-opslag.

- Min Natasja KONE, skriver han.

Rasmus Tantholdt fortæller også, at vielsen fandt sted på Aarhus Rådhus den 16. december.

På billederne, som Rasmus Tantholdt har delt af sig selv og Natasja Crone, 53, er det også til at se, at det var Aarhus' Borgmester Jacob Bundsgaard, som fik den store opgave på Aarhus Rådhus.

Og som den ægte AGF'er og Aarhus-dreng som Rasmus Tantholdt aldrig har lagt skjul på, at han er, skulle parret selvfølgelig også posere med et AGF-halstørklæde efter vielsen var veloverstået.

TV 2-parret har dannet par siden 2016, og det var i sommer, at Rasmus Tantholdt gik på knæ for at fri til Natasja Crone.

Kort efter valgte Tantholdt dog at holde på detaljerne om frieriet, men til SE og HØR fortalte han i efteråret, hvordan han på romantisk vis valgte at fri.

I sommer fortalte en lykkelige Natasja Crone til SE og HØR, at Tantholdt friede på hendes fødselsdag, og at hun overhovedet ikke havde set den komme.

Hun havde dog svært ved at holde tårerne tilbage, da det store spørgsmål kom den 12. juni.

Parret har hele tiden heller ikke lagt skjul på, at de ikke har haft de helt vilde bryllupsplaner.

I stedet var det vigtigt for dem, at det ville blive en hyggelig dag, hvor de nærmere var ude i en havefest end slot og store armbevægelser.

Nu endte det så med et lykkeligt rådhusbryllup i byen som fylder meget i Rasmus Tantholdts hjerte.

Sponsoreret indhold