Kendte6. september 2023

Rasmus Seebach sælger ejendomsprojekt

Rasmus Seebach har solgt sit ejendomsprojekt Judithsvej 21 ApS til en investorgruppe fra Koncenton, der har den omdiskuterede rigmand Peter Krogsgaard Jørgensen i spidsen
Pressedag på Askepot The musicalDato: 23.3.23Sted: JenagadeJournalist: Laura Dalgård Hansen og Sara NørgaardFoto: Copyright: Martin Høien/Aller Media Danmark
Rasmus Seebach har solgt sit ejendomsprojekt i Hellerup.
 Foto: Martin Høien

Rasmus Seebach har solgt det, der skulle være et storstilet byggeprojekt til en invenstorgruppe i Koncenton, hvor den kendte og omdiskuterede rigmand Peter Krogsgaard Jørgensen er direktør.

Det viser oplysninger, som virksomhedsportalen Ownr har trukket for B.T.

Rasmus Seebach har tjent godt på ejendomsprojektet Judithsvej 21 ApS, mens han også har brugt ulovlig arbejdskraft til lav løn og farlige arbejdsforhold.

Sammen med sin bror Nicolai Seebach og partneren Lasse Søndergaard Pedersen ejer Rasmus Seebach S & S Ejendomsinvest, og her fremgår det af oplysningerne, at de ikke længere ejer Judithsvej 21 ApS.

Det er solgt investorgruppen fra Koncenton med Peter Krogsgaard Jørgensen som direktør, der har en del sager på bagen. Blandt andet har Frihedsbrevet afsløret, at han forsøgte at forhindre granskningen af hans konto i skattely i Panama, og så har han været ude at beklage flere påbud fra Finanstilsynet af hans selskab Koncention.

Rigmanden tiltræder som direktør i Judithsvej 21 ApS, ligesom han allerede er direktør for selskabet Koncention Hellerup Judithsvej A/S, som har købt ejendomsprojektet af Seebach.

Sponsoreret indhold