Kendte15. august 2021

Rasmus Seebach afslører: Lillebror får sin egen sang

Han er kendt for at skrive personlige sange, og med ankomsten af sønnen Helmut, er det tid til, at Rasmus Seebach skrive endnu en, afslører han selv.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

41-årige Rasmus Seebach hittede for nogle år siden med sangen ”2017”, som var det år, hvor hans ældste søn Holger kom til verden.

For en måned siden, den 10. juli, blev Seebach og kæresten Julie Teglhus forældre til endnu en lille søn, som har fået navnet Helmut. Og han skal også have sin egen sang.

- Jeg kommer nok ikke uden om, at det er det, jeg altid hiver fat i, når jeg skriver. Jeg er sikker på, at jeg i det her forløb med Helmut, får så mange dejlige følelser, at jeg ikke kan undgå at skrive en sang, siger Seebach og fortsætter:

- Det skal der nok komme, afslørede Rasmus Seebach, da han var til premiere på filmen ”Ternet Ninja 2” søndag.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_g1a0529.jpeg
 Foto: Mikael Rieck

Rasmus Seebach var i strålende humør til premieren på Ternet Ninja 2 (Foto: Mikael Rieck)

Cool storebror

Seebachs store søn, Holger, er blevet fire et halvt år, og han klarer sin nye rolle som storebror med bravour.

- Der er liv og glade dage hjemme hos os. Holger er super cool. Han går selv hen og leger med noget LEGO, imens far og mor dikke-dikker med den lille.

Efter at der kom en lillebitte ny Seebach til verden, så er Rasmus blevet klar over, hvor stor hans ældste søn er blevet.

- Lige da Helmut kom ud, tænkte jeg:” shit hvor er en baby lille”. Det havde jeg glemt. For en måned siden tænkte jeg stadig ”nååh, lille Holger”, men han er jo et kæmpe brød, og ikke lille mere, sagde Rasmus Seebach med et smil.

Popstjernen fortalte også, at Helmut skal døbes, men detaljerne er ikke planlagte endnu.

Sponsoreret indhold