Rasmus Paludan konfronterer Huxi Bach

Rasmus Paludan – her med tøj på – mener, at man skal prøve livet.

Rasmus Paludan – her med tøj på – mener, at man skal prøve livet.

(Foto: Peter Grosen)

I sommers kom Rasmus Paludan for alvor på alles læber, da han afholdte indvandrekritiske demonstrationer rundt i hele Danmark.

Som leder for partiet Stram Kurs gjorde den politisk engagerede advokat, hvad der stod i hans magt for at skaffe sit parti nok stemmer til at komme i Folketinget.

Den mission lykkedes dog ikke for Paludan og hans kompagnoner, men det betyder ikke, at han har skruet ned for charmen.

Siden nederlaget ved folketingsvalget den 5. juni i år har Rasmus og hans partifæller i Stram Kurs fortsat med at holde demonstrationer og dokumentere herlighederne på deres YouTube-kanal.

Og det er lige præcis på en af de YouTube-kanaler, at Paludan nu konfronterer tv-værten Huxi Bach, som tror at han skal lave et interview med Stram Kurs-medlemmet Jon.

Artiklen fortsætter under billedet...

Politiopbuddet er som regel altid stort, når Rasmus Paludan trasker ud og taler om sine og partiets holdninger (Foto: Peter Grosen)

I sand "Operation X"-stil overrasker Rasmus Paludan DR-værten Huxi Bach, da han, som det ser ud til, skal til at interviewe Jon, som er medlem af Stram Kurs. Det vil partilederen dog ikke helt tillade.

I starten af videoen præsenterer Rasmus sig som journalist fra Frihedens Stemme, som også er navnet på YouTube-kanalen, som videoen er uploadet af. Her gør Paludan Huxi Bach opmærksom på, at Jon er under 18.

For at interviewe en person under 18 skal man på forhånd have indhentet en tilladelse hos forældrene til denne person, og det sørger Rasmus Paludan i den grad for at minde Huxi Bach om.

Selv tager Huxi situationen ganske roligt og bliver siddende i en stol, som står i, hvad der ligner et skur. 

Artiklen fortsætter under billedet...

Huxi Bach har før lavet et interview med et medlem af Stram Kurs, som ikke var Rasmus Paludan. Hans snak med Pernille Pedersen gik viralt, da det kom ud (Foto: Birger Storm)

I videoen, som varer en hel time, er det primært Rasmus Paludan, som kommer med en række beskyldninger mod Huxi, som prøver at feje dem af vejen.

Det er tydeligt, at Paludan har overraskelsesmomentet på sin side, i det Huxi tydeligvis ikke forventet, at partilederen dukker op.

Du kan se hele videoen, som varer en hel time, lige her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close