Kendte1. marts 2024

Rasmus Nøhr afslører: Sådan mødte han sin 22-årige kæreste Agnes

Den danske "Sød musik"-sanger Rasmus Nøhr faldt pladask og helt uventet for den 29 år yngre Agnes Gjetting under den hårde lockdown-periode
Rasmus Nøhr og kæresten Agnes Gjetting.
Rasmus Nøhr og kæresten Agnes Gjetting.
 Foto: Privat

LÆS OGSÅ: Sød musik og forårsbaby: Rasmus Nøhr havde opgivet drømmen om børn

Det kan ske når som helst.

Den 51-årige Rasmus Nøhr og den 22-årige Agnes Gjetting venter nemlig deres første barn, og tiden er dermed fyldt med sød musik og kærlighed for det spændte par.

For syv år siden lød meldingen fra Rasmus Nøhr, at det der med børn måske ikke ville ske for ham.

- Jeg nåede til et sted i mit liv, hvor jeg fik fred med, at jeg nok ikke ville få børn, siger Rasmus Nøhr til SE og HØR og uddyber:

- Og med den accept fik jeg faktisk ro og glæde tilbage. Jeg fik læst et hav af bøger og spillet en masse guitar og opfundet 100 singleretter med pastaskruer. Og så - ud af stilheden og ud af det blå - var der bud efter kærlighedssange til en lille skovhytte på Bornholm.

Rasmus Nøhr bliver førstegangsfar om ganske få uger.
Rasmus Nøhr bliver førstegangsfar om ganske få uger.
 Foto: Jeppe Bjørn Vejlø/Jeppe Vejlø/Ritzau Scanpix

En kærlighedsengel

Her fik Rasmus Nøhr mulighed for at levere en lille intimkoncert i en coronatid, hvor store forsamlinger og hygge med vennerne var småt. Og det var her, han mødte den smukke Agnes.

- Der sad Agnes og lyste som en kærlighedsengel. Så skulle jeg alligevel ikke være alene, og nu skal vi så have familie sammen, med lille søde Lulu, siger han om parrets datter, der meget snart kommer til verden.

- Efter koncerten blev jeg og gæsterne inviteret til fest i en motorcykelklub, hvor vi så pludselig var dobbelt så mange - måske 12 personer, som drak shots og fortalte historier under et gammelt Harley Davidson-stel som hang i loftet.

- Det er svært at forklare, nu hvor lockdown er kommet på afstand, og vi nok i fællesskab har prøvet at glemme den omgang, men jeg følte den aften en enorm lettelse og berusende glæde ved at være ude blandt mennesker igen.

- Og ja, Agnes var bare så sød og smuk, og da jeg gik hjem alene fra bikerklubben, var jeg bare forelsket og lykkelig til op over begge ører.

Rasmus Nøhr fortæller, at da han var på vej hjem gennem Sverige i bil, landede et digt på telefonen med et link til sangen "Blå himmel" med Kesi.

- Den havde vi danset til om aftenen, og så ja, så skulle vi jo igennem alt det her med en helt utrolig stor aldersforskel, og hvad ville verden dog tænke... Men vi var åbenbart begge to blevet forelskede under den Harley Davidson.

"Sommer i Europa"-sangeren, der lige nu er på en lille weekendturne for at spille koncerter, er så klar, som man kan blive. Parret har nemlig allerede været et smut forbi Rigshospitalet med veer, der dog viste sig at være falsk alarm.

- Så nu er tasken pakket og klar med autostol og det hele.

- Jeg synes, det er vildt, at jeg skal have den rolle for en lille pige, vise hende verden, sørge for der ikke sker hende noget og give hende alle de kys og kram, der findes her fra og til månen. Det kan godt give klump i halsen og tårer i øjnene at tænke på, siger han om den lille pige, som med største sandsynlighed ender med at få navnet Lulu - opkaldt efter Rasmus Nøhrs fars yndlingsmusiker, Louis Armstrong.

Sponsoreret indhold