Kendte23. marts 2023 (opd. 23. marts 2023)

Rasmus Brohave på dybt vand: Nu skal han være skuespiller

Den 25-årige youtuber springer ud som musical-stjerne
Rasmus Brohave får debut som musical-skuespiller. Ved sin side får han Stig Rossen, der må siges at være en af Danmarks største musicalstjerner. 
Rasmus Brohave får debut som musical-skuespiller. Ved sin side får han Stig Rossen, der må siges at være en af Danmarks største musicalstjerner.
 Foto: Martin Høien

Om knap et år er der premiere på en helt nyfortolket udgave af Askepot, hvor Rasmus Seebach står bag musikken.

Her springer youtuberen Rasmus Brohave ud som skuespiller.

- Jeg er helt grøn, det er en helt ny disciplin, jeg skal ind og lære, siger Rasmus Brohave.

Han har rollen som kammertjener. I dag er han lykkelig for, at han sagde ja til det job. Men da han først blev spurgt, tvivlede han.

- Først tænkte jeg, at det skulle jeg ikke, for det er ikke mit fag. Jeg er vant til at lave ting på YouTube og på TV.

- Jeg er ikke vant til at lave skuespil eller danse og synge. Men det er derfor, jeg sagde ja. Jeg føler mig for komfortabel i det, jeg laver til daglig med YouTube. Jeg har brug for en udfordring for at udvikle mig. Derfor har jeg sagt ja, forklarer Rasmus Brohave.

Han vil ikke løfte sløret for, hvorvidt han skal synge og danse. Men han er sikker på, at han vil gøre alt for at udfordre sig selv og lære det.

Kan du synge og danse?

- Det vil jeg ikke mene, at jeg kan lige nu, men det kan jeg lære. Det vil jeg i hvert fald prøve. Nogle gange tror jeg, at man skal bevæge sig ud på dybt vand, hvor man ikke rigtig føler, man kan bunde, siger den populære youtuber.

Musicalen får premiere 7. marts næste år i Tivolis Koncertsal. Med på scenen får Rasmus Brohave blandt andet Stig Rossen, Pelle Emil Hebsgaard og Johanne Milland.

Sponsoreret indhold