Kendte 24. marts 2020

Rasmus Brohave nomineret til en Emmy

Succesen vil ingen ende tage for YouTube-stjernen og tv-værten Rasmus Brohave. Nu er den fynske skærmtrold også nomineret til en Emmy
Foto: Thomas Laursen

Rasmus Brohave er i den grad gået fra at være et stort talent på YouTube til nu at være en etableret stjerne i den danske underholdningsbranche.

Nu har udlandet også fået øjnene op for den dygtige fynbo, som har fået flere værtstjanser i prominente programmer.

Senest var Rasmus vært på TV 2-hittet "Danmark har talent". Her styrede han i sikker stil programmet sammen med modellen Cecilie Haugaard, som til daglig er gift med popchamøren Christopher.

Skærmtrolden blev hyldet for sin indsats i talentshowet, da han ved Billed Bladets tv-guld fik prisen som årets underholdningsvært. Nu kan der være endnu mere hæder på vej til svendborgenseren.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Thomas Laursen

Til daglig bor Rasmus sammen med kæresten Maya Alberg Mikkelsen i deres nykøbte hus i Svendborg (Foto: Thomas Laursen)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Brohave har nemlig afsløret, at han er nomineret til Emmy, som er en af verdens største prisfester for tv.

YouTube-stjernen er nomineret i kategorien "Highlight for kids" for sit program "Ultras Like-eksperiment", som blev sendt på DR Ultra.

Her er Rasmus vært for programmet, som går ud på at en gruppe er med i et ekspirement, hvor de skal finde ud af, hvordan man får flest likes på de sociale medier. I virkeligheden er de med i et socialt eksperiment, hvor de forsøger at få unge til at tale pænere på de sociale medier.

Artiklen fortsætter under opslaget...

Skulle Rasmus gå hen og vinde en Emmy, vil det uden tvivl være hans største pris i hans stadig korte karriere.

Den fynske underholder har foruden den nyeste pris ved Billed Bladets tv-guld vundet en række priser til YouTube-prisfesten Guldtuben.

Sponsoreret indhold