Kendte20. juli 2023

Rasmus Bjergs datter afslører samarbejde med Nicklas Bendtner

Sæson to af ”Nicklas Pranker” har premiere til efteråret, og her har Anna Bjerg en lille rolle, afslører hun
Det er ikke kun farmand, der gør sig inden for tv-branchen. Også Rasmus Bjergs ældste datter ser ud til at være glad for kameraet.
Det er ikke kun farmand, der gør sig inden for tv-branchen. Også Rasmus Bjergs ældste datter ser ud til at være glad for kameraet.
 Foto: Hanna Juul

LÆS OGSÅ – Se videoen: Nicklas Bendtner tager røven på Sus Wilkins og Janni Ree

– Har haft mega travlt med arbejde de sidste to måneder uden at måtte poste noget fra det. Men glæd jer til at se det, jeg er faktisk også lidt med.

Sådan skriver skuespiller Rasmus Bjergs datter Anna Cecilie Bjerg på sin Tiktok-profil, hvor hun over for sine 100.000 følgere afslører, at hun har en finger med i spillet af den kommende sæson af ”Nicklas Pranker”.

Hvad hendes rolle præcis går ud på, skriver hun ikke noget om, men hun har tidligere medvirket på andre tv-produktioner.

Det kan følgere af Anna Bjerg dog blive klogere på til efteråret, når sæsonen to får premiere. Her vil hun nemlig poste videoer derfra.

Kendisdatteren er den ældste af fire børn, som Rasmus Bjerg har med sin kone, Helle.

”Nicklas Pranker” har Nicklas Bendtner i hovedrollen og er et klassisk skjult kamera-program.

I sæson et tog den tidligere fodboldspiller blandt andet fusen på Sus Wilkins, Jannie Ree, Melvin Kakooza og Fyr og Flamme-duoen, Jesper Groth og Laurits Emanuel.

Programmet kan ses på streamingtjenesten Amazon Prime.

Sponsoreret indhold