Kendte23. december 2019

Rasmine Laudrup og Cathrine Dufour deler foto sammen: Min bedste!

Rasmine Laudrup og Cathrine Dufour har begge delt dette samme foto på instagram, hvor de takker hinanden for, at de har mødt hinanden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-36860.jpg
 Foto: Aller Media

Midt i den søde juletid deler Rasmine Laudrup og Cathrine Dufour nu begge et kærligt foto, der viser de to sammen.

På det søde billede, som både Rasmine og Cathrine forleden lagde på instagram, sidder de begge på hug, mens 27-årige Cathrine serverer 26-årige Rasmine et kærligt kys på kinden.

Til billedet har det danske OL-håb i dressur, Cathrine, skrevet:

- Det er utroligt, hvordan en person kan træde ind i dit liv, og bagefter kan du slet ikke huske, at du nogensinde har levet uden den.

Rasmine har også kun kærlige ord at skrive om billedet:

- Mit liv har været så meget sjovere, siden jeg mødte hende.

De to billeder har høstet massevis af likes og søde kommentarer fra både veninder, familie og nysgerrige følgere, siden billedet blev delt på det sociale medie 22. december.

- Elsker, elsker, elsker at du er så glad smukke. I to er skønne !!, lyder én af kommentarerne på Rasmines instagram-profil, mens en anden skriver:

- Livet er forunderligt og nogle gange tager det en retning man ikke havde regnet med. Men ved du hvad, det giver så god mening! Jeg har fulgt med i dit liv i så mange år, fra du red med lille Tango og til du nu er voksen, mega dygtig og professionel rytter. Du er så fint et menneske sødeste @rasminelaudrup og jeg glæder mig over at se dig stråle på den måde. Du fortjener bare det bedste.

Rasmine Laudrup, der er datter af Brian og Mette Laudrup, lejede for nylig et staldafsnit i Cathrine Dufours stald i Roskilde, hvilket nu betyder, at de tilbringer mere tid sammen – både på og udenfor ridebanen.

Det har fået flere nysgerrige til at spørge ind til, om de to piger var mere end blot gode veninder. Nysgerrigheden fik endnu mere nærig, efter Rasmine tidligere på året blev single.

- Er de kærester?, lyder det således også i en af kommentarerne på pigernes seneste instagram-opslag.

Til SE og HØR bekræfter Cathrine, at hun har fået en kæreste. Men det unge OL-håb ønsker ikke at fortælle, hvem det er, der har fejet benene væk under hende.

Sponsoreret indhold