Kendte21. maj 2020

Rapperen Tessa revser Fie Laursen

Benhårde Tessa har ikke meget tilovers for Fie Laursen, som i øjeblikket reklamerer for sugar dating og salg af brugte trusser
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tessa_zulu.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Der bliver ikke lagt fingre imellem, når rapperen Tessa taler om Fie Laursen.

De hårde ord er blevet født af Fie Laursens nyeste job, hvor hun reklamerer for sugar dating og for at sælge brugte trusser.

På Tessas Instagram siger hun om Fie Laursens entreprenante side.

- Jeg har sgu lige et surt opstød i dag, og det har jeg, fordi jeg har set Fie Lauersens story. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Fie Laursen godt ved, hvor gamle hendes følgere er, for det er sådan noget, man kan gå ind og se, siger rapperen og opfordrer til realitystjernens reklame.

https://imgix.seoghoer.dk/fie_2.jpg
 (Foto: Janus Nielsen)

køb mine trusser

I et opslag på Instagram skriver Fie Laursen:

'KØB MINE TRUSSER fra idag igennem link i bio. Alt du skal gøre er at oprette og købe et medlemskab på siden - Derfra kan du se hvad jeg kommer til at ligge op af undertøj, og så kan du også skrive til mig. Dette er en sugardating side, med salg af undertøj.'

På sin story fortæller Fie Laursen om sine egne oplevelser med at sælge dates og trusser og foreslår, at man som pige kan gøre det, hvis man savner lidt 'luksus'.

fuldstændig forkert

Men det falder Tessa hårdt for brystet.

- At man kan opfordre til sugardating i sin story, når man godt er klar over, at de fleste af ens følgere går i folkeskole, er for mig fuldstændig forkert og fuldstændig uetisk. Jeg kan slet ikke forstå, at man synes, det er okay. Fie Laursen snakker ikke om bagsiden af medaljen og faren, der kan være ved at prostituere sig selv.

- Jeg er godt klar over, at mine følgere er meget, meget klogere end det der, men jeg er nødt til lige at sige: Lad være med at lytte til hende, slutter Tessa af.

Se og Hør har kontaktet både Tessa og Fie Laursen, men de har valgt ikke at udtale sig.

Sponsoreret indhold