Kendte3. marts 2023

Rapperen "Miklo" er blevet idømt fire års fængsel

Rapperen Miklo fik i landsretten skærpet sin straf, mens rapperen Luqa Dheres dom blev stadfæstet
Den danske rapper "Miklo" skal en tur bag tremmer - og det er på en fire år lang dom.
Den danske rapper "Miklo" skal en tur bag tremmer - og det er på en fire år lang dom.
 Foto: Instagram

Rapperen Miklo er blevet idømt fire års fængsel.

Det har Østre Landsret afgjort, skriver Ekstra Bladet.

Rapperen, hvis borgerlige navn er Anders Henckel Johansen, er blevet dømt for grov vold, frihedsberøvelse, røveri og afpresning.

Der er tale om en skærpelse fra dommen i byretten. Her blev Anders Henckel Johansen idømt tre år og ni måneders fængsel.

Den medtiltalte Musa Mohamud Ahmed, der også er rapper under kunstnernavnet Luqa Dhere, er også blevet idømt fire års fængsel fredag. Han havde også anket sagen. Der var dog i det tilfælde tale om en stadfæstelse.

Ifølge Ekstra Bladet tager sagen udgangspunkt i en weekend i december 2020.

Her mødte tre ofre op i en lejlighed på Frederiksberg, hvor de blev overfaldet af tre maskerede mænd, lænket til en radiator og udsat for grov vold.

Undervejs blev de desuden truet og tvunget til at overføre tilsammen 15.000 kroner på MobilePay. Det skriver Ekstra Bladet.

Anders Henckel Johansen og de medtiltalte var kommet i kontakt med de tre ofre over datingappen Badoo. Her udgav de sig for at hedde "Cecilie".

Avisen skriver, at de tiltalte selv har forklaret, at de sagde til ofrene, at "Cecilie" var 14 år, fordi de "ville give pædofile en afstraffelse".

Ofrene har selv fortalt, at de troede, at de skulle møde en voksen kvinde.

Sponsoreret indhold