Kendte17. august 2022

Rapperen Brancos datter er vågnet af koma

Den danske musiker kalder datterens sygdomsforløb for ”den hårdeste kamp nogensinde”
Den danske rapper Branco var nødt til at aflyse sin optræden på festivalen AiaSound i weekenden på grund af datterens alvorlige sygdom 
Den danske rapper Branco var nødt til at aflyse sin optræden på festivalen AiaSound i weekenden på grund af datterens alvorlige sygdom
 Foto: Ritzau Scanpix

Det har ikke været let at være den danske rapper Branco med det borgerlige navn - Benjamin Cimatu - på det seneste.

Under en udlandsrejse bliver hans lille datter ramt af en infektion som følge af coronavirus, og i flere uger kæmpede hun for sit liv, mens lægerne kom med den ene nedslående besked efter den anden.

Branco frygtede det værste, og han delte sine bekymringer med sine 121.000 følgere. Måske ville datteren ikke klare det.

Nu er der dog heldigvis godt nyt om datteren, der er vågnet af sin koma, og at hun er ude af intensivafdelingen.

Det oplyser Branco i et længere skriv på Instagram, som han delte onsdag.

- Jeg har været igennem mange prøvelser i dette liv og set nogle ting, jeg ikke ville ønske for noget andet menneske, men det her er den hårdeste kamp, jeg nogensinde har haft, indleder han sit skriv.

- Onsdag sidste uge sidder jeg til møde med lægerne på et udenlandsk hospital. Efter ti dages indlæggelse på intensivafdeling er lægerne frustreret over min datters tilstand, og de er desperate. Hendes organer er ved at stå af. Hun er lagt i kunstig koma, og tingene bliver kun værre.

Vågnet fra respirator

Branco fortæller, at en af Europas bedste infektionsspecialister bliver kaldt til, og selvom beskeden på et tidspunkt lyder: ”Vi har gjort, hvad vi kan”, så vender tingene lykkeligvis lige pludselig.

- Det, jeg vil dele med jer lige nu, er, at hun i går vågnede fra respiratoren og i dag er ude af intensivafdeling, skriver ”HUNDO”-rapperen.

Han takker inderligt sine fans for opbakningen og deres varme tanker.

- Der har været tusindvis af bønner, og jeg kan ikk’ forklare hvor meget det har betydet for os ... Livet er kort og lykken er endnu kortere, værdsæt det, I har og elsk de mennesker I har omkring jer, mens I har dem, alt kan forsvinde på et split sekundt, tilføjer han.

Ifølge Ekstra Bladet har rapperen ikke ønsket at oplyse, hvor i verden familien befinder sig, eller om de har planer om snart at tage hjem til Danmark.

Branco blev far til en lille pige i sommeren sidste år.

Sponsoreret indhold