Kendte2. juli 2021

Rapper Tekashi 6ix9ine nægter at hjælpe sin hjemløse far

Den evigt skandaleramte rapper ser ingen grund til at hjælpe sin biologiske far, selvom faderen ikke har en krone på lommen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega269776_010.jpg
 Foto: MEGA

Den amerikanske rapper Tekashi 6ix9ine har absolut ingen lyst til at hjælpe sin far, Danny Hernandez Sr., med noget som helst.

Heller ikke til trods for, at den 60-årige far flere gange har tigget rapperen om at give ham penge. Det preller dog af på rapperen.

- Alle ved, at jeg blev forladt ved fødslen. Alle ved, at min biologiske far forlod mig ved fødslen siger den 25-årige "Gooba"-rapper til DJ Akademiks.

- Lige nu er han på et herberg, hvor han ryger crack. Historien om, at jeg ikke giver penge til et crackhoved, der forlod mig ved fødslen, får mere opmærksomhed end de positive ting. Hvorfor? Fordi det er en trend at hade mig.

Det er ikke første gang, at den tidligere fængslet rapper giver udtryk for, at han er skuffet over forholdet til sin rigtige far, som han ikke mødte, før han var ni år gammel.

- Jeg tog ét kig. Jeg så min biologiske far. Jeg har ikke set ham siden tredje klasse. Jeg ved ikke en gang, om det er her er en fucking joke, alt det, jeg går igennem, lød det fra rapperen, inden han i 2019 blev idømt to års fængsel for at have medvirket til væbnet røveri.

Tekashis advokat har tidligere fortalt, at faderen blev smidt ud af sit hjem, da det blev opdaget, at han tog heroin i boligen.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega507863_001_0.jpg
 Foto: MEGA

Tekashi har adskillige gange haft problemer med lovens lange arm.

Faderen fortæller til PageSix, at han de seneste to år har været hjemløs, selvom sønnike har masser af rapdollars på kontoen.

- Nu ved han, at jeg har været her i to år. Man skulle tro, at han ville komme og hjælpe mig med noget. Han har givet penge til andre mennesker. Han giver masser af penge til alle mulige, siger den hjemløse far.

Tekashi 6ix9ine er kendt for sin rapmusik, men har i den grad også trukket overskrifter for sit kriminelle synderegister.

Han er blandt andet dømt for at have optaget seksuelle billeder og videoer af en 13-årig pige. Noget, han kendte sig skyldig i at have gjort. Det udløste tre års betinget fængsel.

Sponsoreret indhold