Kendte13. marts 2020

Rapper Post Malone går imod alle corona-anbefalinger

Ikke alle følger myndighedernes anbefalinger. Den amerikanske rapper Post Malone gav en udsolgt koncert, og nu vælter kritikken ned over ham
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pst-malone.png
 Foto: MEGA

Mere end 18.000 mennesker var samlet torsdag aften, da Post Malone gav koncert i Pepsi Center-arenaen i Denver, Colorado. Det er på trods af, at den udbredte coronavirus også fortsætter med at sprede sig i USA.

Hvad der skete til koncerten, kan måske med andre ord kaldes det modsatte af at tage fysisk afstand til hinanden. Koncerten var udsolgt, Post Malone leverede et show på fuld skrue, og publikum lod til at æde det råt. Men nu undrer flere sig over, hvordan koncerten overhovedet blev afholdt.

Colorado er en af de amerikanske stater, der endnu ikke har forbudt større forsamlinger, men statens sundhedsmyndigheder har dog advaret sine borgere mod den hurtigtspredende virus.

Pepsi Center-arenaen tweetede torsdag, at Post Malones show ville finde sted som planlagt, og det affødte med det samme en række stærke reaktioner på det sociale medie.

- Wow, vildt uansvarligt og grådigt. Tak for tabet af de 2.000 kroner, skriver en bruger, der altså hentyder til, at koncertgængerne ville have fået deres penge tilbage, hvis arrangøren havde valgt at aflyse koncerten. I stedet har det været op til den enkelte, om man ville lade sine penge gå til spilde eller dukke op til koncerten.

Se en video fra Post Malones koncert torsdag her:

Artiklen fortsætter nedenfor...

Countrymusikeren Blake Shelton skulle lørdag have afholdt koncert i samme arena, men hans team har valgt at aflyse koncerten grundet coronavirus.

Alle de store, amerikanske sportorganisationer herunder NBA, NCAA, NHL, MLS og MLB har alle valgt at aflyse alle sæsonens planlagte kampe.

Den amerikanske megastjerne Billie Eilish har også netop offentliggjort, at hun udskyder sine planlagte koncertdatoer.

Sponsoreret indhold