Kendte18. maj 2020

Rapper myrdet: Så dårligt går efterforskningen

Tilbage i februar blev den amerikanske rapper Pop Smoke skudt og dræbt. Men efterforskningen af drabet går langt fra som ønsket
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pop_smoke_1.jpg
 (Foto: MEGA)

Det er den smitsomme coronavirus, der er årsag til, at efterforskningen af drabet på rapperen Pop Smoke kun langsomt går fremad.

Siden udbruddet af den dødelige COVID-19 har politiet i Los Angeles nemlig haft andet end drab at tage sig til. Og det er altså i den grad gået ud over efterforskningen af sagen om den kun 20-årige skuddræbte rapper.

Politiet har grundet restriktioner og andre ting i forbindelse med coronavirus ikke haft nær så mange ressourcer – og det er altså det, der forhindrer dem i at komme videre med sagen.

Det skriver mediet TMZ.

Desuden fortæller en kilde angiveligt, at folk enten helt afviser at tale med politiet, når de kommer rundt for at tale med eventuelle vidner, eller afgiver upålidelige forklaringer.

I februar måned blev Pop Smoke, hvis borgerlige navn var Bashar Barakah Jackson, skudt og dræbt.

Han befandt sig i et hus i Hollywood Hills, da to mænd brød ind i huset og affyrede flere skud, som både ramte og sårede den unge rapper.

Pop Smokes liv stod ikke til at redde.

Ifølge mediet var rapperen et klart mål for skud, og det var således ikke umiddelbart et røveri, der endte galt.

Et album med rapperen er på trapperne, og ifølge mediet fortæller en kilde, at efterforskerne håber, at det vil forny interessen for det frygtelige drab og forhåbentlig få folk i tale.

Sponsoreret indhold