Kendte22. april 2020

Rapper Lil Xan hastet på hospitalet: Ramt af coronastress

I disse dage er det desværre ikke ualmindeligt, hvis folk bliver indlagt med coronavirus. Men det er ikke virussen, der har ramt rapperen Lil Xan. Det er derimod coronastress
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lil_xan.jpg
 (Foto: MEGA)

Den dødelige coronavirus har ramt den 23-årige rapper Lil Xan, hvis borgerlige navn er Nicholas Diego Leanos, på en lidt anden måde, end man ellers hører om midt i pandemien.

I weekenden blev han nemlig hastet på hospitalet efter at have hallucineret og haft det dårligt.

Det skriver amerikanske TMZ.

Den tatoverede stjerne opholdt sig i corona-karantæne sammen med sin mor i byen Corona (af alle steder!) i staten Californien.

Rapperen selv kan angiveligt ikke selv huske så meget fra selve hændelsen, men han fortæller alligevel, at han følte ”det var angst, det fyldte ham indvendigt".

Og lægerne på hospitalet kunne da også komme med den melding, at Lil Xan var blevet ramt af en panikanfald.

Noget, som den unge stjerne har døjet med i årevis.

Men selvom han længe har kæmpet med angst, er det dog længe siden, at han er blevet ramt af et anfald.

Xan har adskillige gange i løbet af sit liv lagt vejen forbi hospitalet netop grundet angst. Og efter den nylige hændelse er det første gang siden den verdensomspændende coronapandemi, at rapperen har haft det behov.

Det er naturligvis vanskeligt at vurdere, om det er corona-situationen, der er direkte årsag til anfaldet. Men noget kunne måske godt tyde på det, fordi Xan er den primære forsøger i sin familie.

Og ligesom mange andre amerikanere, og mennesker over hele verden, har den unge artist ikke meget at lave, mens pandemien raser.

Alle hans shows er aflyst, og han skal således heller ikke spille på de ellers planlagte sommerfestivaler.

Sponsoreret indhold