Kendte6. september 2021

Rapper i bizart koncert-uheld: Fans rev Lil Uzi Verts diamantpiercing ud

Man skal være varsom, når man crowdsurfer. I hvert fald hvis man har en diamant til 150 millioner kroner siddende midt i panden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled_-_2021-09-06t135524.341.png
 Foto: Twitter, TMZ

Symere Bysil Woods - på scenen kendt som Lil Uzi Vert – har haft et mindre uheld. Endda et ganske særpræget et af slagsen.

Under en vild optræden ved festivalen Rolling Loud kastede den 26-årige musiker sig ud blandt sine fans, hvilket medførte, at hans specielle og svinedyre smykke i panden blev revet ud.

Det fortalte han umiddelbart efter koncerten til TMZ.

- De rev den ligesom ud, forklarede han, før han fortsatte:

- Jeg har det fint. Jeg har stadig diamanten, så jeg er okay.

Lil Uzi har haft ædelstenen siddende som et tredje øje i over seks måneder, og selvom han tilsyneladende ikke tager ulykken forleden særligt tungt, så kan det ende med en ganske alvorlig konsekvens, hvis diamantpiercingen flås af.

Kan dø

I et siden slettet tweet afslørede rapperen nemlig, at han risikerer at miste livet, hvis den 150 millioner kroner dyre sten ikke bliver fjernet korrekt.

I en nærmest profetisk udtalelse forklarede formanden for professionelle piercere i USA, Luis Garcia, i februar, at den særlige slags piercing kunne skabe store problemer.

- Sådan en stor sten vejer en del, så hverdagens gøremål som eksempelvis at vaske sit ansigt, at sove, at bære en hættetrøje, bliver ikke nemt. Den hænger jo let fast i ting. Det må være min største bekymring, fortalte han.

Han glemte dog lige at nævne crowdsurfing.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/lil.png
 Foto: Instragram: Lil Uzi Vert

Rapperen har sparet op til smykket siden 2017.
(Foto: Instragram: Lil Uzi Vert)

Det er usikkert, om Uzi har planer om at få piercingen placeret i panden igen.

Det er ikke kun skøre kropsudsmykninger, den unge rapper har haft lyst til at kaste store summer penge efter på det seneste.

De sidste detaljer er nemlig angiveligt ved at falde på plads for Lil Uzi, så han kan blive det første menneske nogensinde, som juridisk set ejer en planet.

Sponsoreret indhold