Kendte 19. december 2021

Rapper Drakeo the Ruler dræbt på musikfestival

Ifølge en kilde blev rapperen i forbindelse med et skænderi overfaldet af en gruppe mennesker før sin koncert i Los Angeles. Han døde siden på hospitalet
Foto: Instagram, Drakeo the Ruler

Den amerikanske rapper med det borgerlige navn Darrell Caldwell – på scenen kendt som Drakeo the Ruler - er død.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skriver flere medier – herunder Los Angeles Times.

Avisen var nogle af de første til at tale med kilder, der anonymt kunne berette, at ofret for et knivoverfald på festivalen ”Once Upon a Time” var identisk med den 28-årige rapper.

Forbrydelsen skete lørdag aften lokal tid ved Banc of California Stadium in Exposition Park, hvor festivalen afholdes, og hvor Drakeo the Ruler selv skulle optræde.

Reddere blev kaldt til stedet omkring klokken 20.40 om aftenen, og herfra blev én person fragtet til hospitalet i kritisk tilstand.

I første omgang kunne politiet ikke fortælle noget om, hvem offeret var, men overfor magasinet Rolling Stones har en talsperson for Drakeo the Ruler siden bekræftet, at det er rapperen, der har mistet livet som følge af overfaldet.

I en udtalelse oplyser arrangørerne af festivalen, Live Nation, ifølge Yahoo Entertainment:

- Der opstod et skænderi på en af vejene i nærheden af backstageområdet- Af respekt for de involverede og i samarbejde med de lokale myndigheder har kunstnere og arrangører valgt ikke at gå videre med det resterende line-up, hvilket betyder, at festivalen slutter en time før planlagt.

Udover Drakeo the Ruler var navne som 50 Cent, Snoop Dogg, Ice Cube og Cypress Hill på plakaten under en-dags-festivalen.

Arbejdede med Drake

Hændelsen er desuden blevet omtalt af politiet i Los Angeles. Det har tidligere været rapporteret, at Drakeo skulle være blevet stukket i nakken under tumulten, men det er endnu ikke bekræftet, og LAPD efterforsker stadig knivdrabet.

Drakeo the Ruler, som kun lige var fyldt 28 år den 1. december, samarbejdede med den verdensberømte kollega Drake tidligere i år på nummeret ”Talk to me”, og Drake skriver på sine sociale medier om dødsfaldet:

- Nej, det her lort er bare ikke rigtigt, helt seriøst, hvad fanden har vi gang i.

Foto: Instagram, Drake

Kollegaen Drake mindes den afdøde rapper (Foto: Instagram, Drake)

På kant med loven

Drakeo the Ruler blev løsladt fra fængslet i november sidste år, efter at have afsonet en dom om våbenbesiddelse, og efter desuden at have været tiltalt for forbindelse til en drab på en 24-årig mand i 2016.

Han musikalske hold, Stinc Team, er af anklagemyndighederne blevet kaldt for en decideret bandegruppering, og deres tekster og musikvideoer er også blevet lagt frem som bevis herpå.

Sponsoreret indhold